Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americka teniska publika najneobjektivnija na svijetu..
Nije ok ovako odnositi se prema ovim pomoćnicima što dodaju loptice, ali što se tiče publike, ako je to ona ista publika sa prošlogodišnjeg ženskog finala, onda zaslužuju još jedan srednjak :)
hurac bi mu ja donio vise onaj peskir...nek mu mama ide po njega
Ovi "mirni" su i najopasniji podli i zamuceni do muda,a onda se cudimo Nicku Kiryiosu koji je za njega moralna gromada i koji ce se smiriti sigurno jer vidi se da je u dubini ok decko samo nema ko da ga smiri kako treba
Dobice Orden Mudosti od Putina
Kako je divan dečko što nosi peškire, baš se vidjelo da je dobrog nijeta a ovaj arogantni papak mu uništi svijet...
Tipican primjer covjeka koji jaja ima samo u frizideru....votke mu dajte ;)
Kako mi se čini, desiti će se presedan, navijati će za Đokovića kad bude igrao protiv njega....
@sector isto sam pomislio :D
Papčine odobravaju ovakvo reagovanje na malog dječaka što je dotrčao mislivši da traži peškir... Eto nek ste vi objektivna publika.
pa sta? bolje nego onu stvarku 😂
MEĐEDEV-Ortodoxni međed podrijetlom iz kavkaskih šuma
Шта рећи него православна доминација :))