Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...63-54=9, a ne 11.... samo kažem ....
Kako neć doživjeti pad kada nema ukus za žene. Sve same ofajle i ravaku oko njega, a vjerujem da mu se to odražava na karijeru
pa nije ni cudo kad je zadnjih 10 tuenira maksimun dobacio do drugog kruga
Jos jedan Bosnjo kojem je karijera krenula nizbrdo nakon preseseljenja u Dzikanistan.
Najbolji su mi ovi komentatori kojima je uspjeh da im mama ubaci tri marke umjesto dvije za kafu, a laju na čovjeka koji svojim trudom ubija milione. Nije da ga nešto volim ali ne mogu da ga ne cijenim, a ovi miševi su još jadniji kad olajavaju uspješnog čovjeka. To smo ti mi, lakše biti zavidan nego se potruditi za sopstveni uspjeh. 'ta će on...!!??
kako raste brada pada na rang listi...
Sjebao mu formu onaj ramazanski sampanjac u beogradu prosle godine, od tad je krenulo niz brdo a ja presto navijati za tu prodanu dusu
Ma mrs i ti ublehasu metar i plivadon visok i hoce nekakve rezultate
Možda je do brade
ja ne znam kako jr uopste među 100 najboljih ikako,u svakom slucaju zelim mu srecu i bolju igru u buducnosti( naravno i da ne budali vise )
Teži kloc