Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanceros glupi,ne vidi dalje od nosa!
Damir ima nevjerovatan peh da ga u njegovoj zemlji dosta ljudi ne voli , a da i oni sami ne znaju zasto. Veliki je to sportas i normalan momak kao i svi drugi . Treba mu dati potporu , on je jedan od rijetkih Bosanaca cije ime se stalno spominje rame uz rame sa ostalom teniskom elitom .Biti medju top 25 u svijetu nije mala stvar , pogotovo sto stalno novi dolaze i grizu kao ludi Sretno danas Damire!!!
Volim ga što je ateist..!!
Bez ikakve domace finansijske potpore u mladosti biti 23. na svijetu. Kraj ovakvih idiota u BiH, kojim smeta sto nije musliman idalje predstavljati BH zastavu s tolikim ponosom. Damire, ova nacija te ne zasluzuje. Igraj za sebe, guraj do vrha, pokazi svoj potencijal i ne obaziri se na nas. *ebo nas. Nikad nas narod nije trpio tuđi uspjeh.
Sretno, ambasadoru naš!
Naprijed Damire, popusi ga kao sto nikad nisi prije!
Sretno i samo naprijed, uz tebe smo Damire!
Klasični bosanski poznavalac tenisa ce se začuditi kada ga Gulbis počisti na terenu i biti će u fazonu " damire smradu gubiš od anonimusa" ne znajući da je Gulbis vjerovatno najveći neiskorišteni talenat i igrač koji kada ima svoj dan svakog može dobiti bez problema, sreća pa Gulbisova psiha je očajna i tu može Damir tražiti šansu
Gulbis pored toga ima tehnicki najgori forhend u tenisu.