Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzumy je jako brz igrac, a to je na travi veliki adut. Ipak, smatram da je Merterer za nijansu kvalitetniji, premda se s Dzumyjem nikada ne zna jer taj decko moze dobiti i prvog igraca svijeta, ali i izgubiti od 1001. Fizicki i tehnicki je besprijekoran, ali netko s njim treba jos malo poraditi na mentalnoj snazi i zrelosti jer upravo na tom planu mu se cesto igra raspada, sto je prava steta jer decko ima sjajan teniski potencijal... za sami vrh ATP-a! Eto... sretno, Dzuma! ;)
Marterer kvalitetniji? Mozda ima bolje uslove (Nijemac) i predispozicije (visok i dobro servira sto je prednost na travi), ali trenutno je Dzumhur bolji igrac, moze izgubiti mec samo ako ovaj bude imao nevjerovatan dan i ako mu Dzumhur bude poklanjao poene onako kako on zna.
Jarane doći do top 100 u moru svih tih tenisera, nije mala stvar, a tek biti 23 teniser na svijetu, heeeej... Ti mali guraj,ostali mogu da plaču,drkaju,mrze...
Sretno Damire! Sretno Mirza
Džumi, samo naprijed, ti si naš...
Sretno Dzumi 🇧🇦
Ko da je prvi..svega mi....bravo Damire.......
masonskan posla
Pokondireni seljačić. Ne znam čemu glorificiranje ovakvog lika? Stvarno ste ponosni da nam je ovakav nekarakter ambasador?
Smrdiš na pitare
Ponos!!!!
Amater ce ispad odma na pocetku samo gledajte nije on jos za velika takmicenja
RISKEPT
Jel prestigao Đokovića košto sam prognozirao ??
Nije ...
Realno, jos malo mu fali. Mozda bude i mec... ko zna...Al brate, prvih deset su sve same "ubice".