Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet tezak zrijeb ali moramo se nadati najboljem.
Eto prilike i nicka da dobijes,. Samo ga malo iznerviraj
Prvo kolo se realno prolazi ,međutim u drugom kolu će biti jako jako teško.Kyrgios je u zadnjih mjesec čak 2 puta zaustavljao Đokovića i prikazao vrhunsku igru.Nadam se da će psihički pasti što mu se nerijetko dešava,pa da Damir napravi još jedan odličan rezultat.Međutim sa druge strane treba uzeti u obzir da Damir svoje najbolje partije pruža upravo protiv najboljih na svijetu!Sretno Damire!
Nije realno ni prvo. Ovaj Chung je sa 19 godina vec bio medju 50, vrlo talentovani mladi teniser. Bice uspjeh ako i njega prodje, cesto se onije o glavu to nase 'lahko cemo'. Protiv Kirgyosa realno sanse su mu nikakve. Tip je pobijedio Djokovica u 2 meca dva puta.
Džumhur razvaljuje, bit ce u top 10 do 2020
a mozda i do 2025
a mozda i nikad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)