Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir je smrt za ove tenisere 500+ 😂
Svaka čast, Džumi! Čovjek odradi po tri turnira dok se ostali igrači pate na jednom jedinom.
konj marke dorat!!!
Njegovplasman u trece koloje njemu samom ravan pobjedi jer se u glavom spotice na drugoj stepenici i dalje ni makac sem sto po nekad zaluta na trecu a vrlo vrlo rijetko dodje na cetvrtu.To je njegov stvarni max !!??
@fbUser1560802169 Džumi uglavnom igra jake turnira i Grand slamove gdje već u prvom kolu skoro svi imaju bolji rejting od njega. Ogroman je uspjeh uopšte proći u drugo kolo. S druge strane mogao je igrati samo challengere i stalno ih osvajati pobjeđujući svaki dan manje zahtjevne protivnike. Bi li onda bio bolji?
Bravo Džumhure! Idemo naprijed 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
U najboljim godinama za tenis, u naponu snage on igra ove smijesne turnircice. Zalosno
Radi se o jakom challengeru pod okriljem ATP, pobjednik dobija 125 bodova, ništa manje od npr finaliste nekog ATP 250 turnira. I nije Heaven nego Haven.
@montypython3000 Interesantno je kako se potcjenjuju pobjede Džumija i samo priča o tome da je protivnik 649 na listi. Momak je međutim 23 godišnji profesionalac i vjerovatno će biti među top 100 za godinu dvije. S druge strane do sutra će biti već 7-8 članaka o utakmici s Lihtenštajnom a niko ne pominje da se radi o amaterima iz države manje od npr Ilidže.
@montypython3000 kako nista manje, duplo manje od atp 250
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e jeste pao nisko, opet počepo čelendžerima igrati, i to sa 649.igračem, matere mi žalosno.NIJE SMIJEŠNO!
uh sto ce pljuvanje bit kad zine u cetvrtom kolu..
Naslov rutinska pobjeda.....
dere ih damir ko budale
Good job