Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1530.
@le_civor 1530.
Šta mu mala vlainja uradi, jučer igrao protiv Zvereva i malo mu falilo da ga porazi, danas protiv 1530 tenisera svijeta gubi po četri gema u dva seta..
Jah, trebo je bulu nac da moze opanke prodavat na pijaci
zar ih ima toliko na ATP listi?
Damire, mozes ti to
Drugi nosilac 999 igrac svijeta..:D ovaj ce jos malo na turniru u Poklecicima nosilsc biti
Zalutao u tenis. Lijepa mu frizurica kao da je konobar.
Velika se borba vodi za zadnje mjesto
1530? tolko i nije ni djokovic povaljo
Saznali smo koliko ukupno ima tenisera na ATP listi: 1350
Malo ti je falilo da bude 6:3 u drugom
6:4, 6:4……znaci naguzove!
Nisam ni znao da vode statistiku tako daleko
Oca mi i ja bi pobjedio 1530. hehehehe moj Đumi de se uozbilji, jedino možda tebi ovako odgovara onda ništa svaka čast uživaj u životu ali bar javi ovima da ne pišu više o tebi da znamo da se zezaš i da se ne nadamo nekom velikom rezultatu, najpoštenije je tako, živio
Samo naprijed Dzumi
bosanski mentalitet. uzeo dobru lovu, k*rao sponzoruse, i sad...kad nemas petlju i vjerovanje da mozes biti broj 1 ti si prosjecan. jednostavno
docepo se para pa mu se osladilo, ne zna ni da igra vise.
Starlete i splavi su doveli do ovoga.
1530 u svijetu poraziti i praiti senzaciju je po meni zabrinjvajuce za Damirov napredak koji gaji ambicije za prih 50 ali ce mu biti vrlo tesko kao i ne mogica misija.