Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Damire ! Svaka Cast, Odličan teniser, gledao sam tvoje mečeve, biće nešto od tebe !
Svaka cast Damire ! Sretno za buduce pobjede !
Bravo mladiću, Čestitam i tebi i tvojim roditeljima. Samo naprijed.
Koliko smo mi jead i bijeda od drzave, sto rekao neko prethodno, nikad nisam procitala intervju s ovim deckom, totalno mu nse malo paznje posvecuje. Da li je neko pomogao ovom momku da ide dalje, zasto mediji ne posvete vise paznje ovom momku koji ocigledno da moze da napravi nesto u svojoj karijeri, godine mu prolaze, futurese je prevazisao, vrijeme je za dalje, nasa drzava i sponzori samo o glupostima vode racuna, dajte malo prosirite vidike i vi mediji, kao i ostali!
JA JADA I ZALOSTI MOD NASEG SPORTA!
\"damirdžumhu...\" ne sali se sa tim, sram te i stid bilo... ccc svaka cast pravi damire na pobjedi i samo tako nastavi :D
Pašće Federer ko Laktaški padobranci
bravo imenjace svaka cast. Za koji dan pasce i Federer u Kaknju.BRAVO!
polizi mi mu.do
Odlično Damire.. Mislim da si dovoljno sazrio i napredovao da pređeš na Challengere, i to jače.. A i realno, ne isplati ti se više igrati Futurese ukoliko želiš napredovati u karijeri.. Puno sreće u karijeri, Zmaju naš! :)
momak zasluzuje sve pohvale...a vi ste se mogli sjetiti pa napraviti neki intervju s momkom...upitat ga kakvi su mu dalji planovi i ciljevi u karijeri ...ko mu je pomogao da ostvari ovakav uspjeh(misleci na rang listu), kace moci igrati vece turnire itd ..... i kad napisete ovakav intervju i dobijete dosta klikova....hocu cenera na kafu .... jer ja ni na jednom drugom portalu nisam vidio da je neko sa njim obavio neki malo veci intervju pozdraw
To care. Sljedeci atp turnir u Cekrcicima da uzmes isto pa sa jos 2 atp boda ides medju prvih 231