Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momak ! Od juniorskog prvaka Evrope očekujem da u narednih 5 godina uđe među top 20 na ATP listi.
u 2016. ce bit u top 50 evo glave!
ej moj decko, kako i ti život trošiš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stara bosanska riječ - renking.
Problem je što postoji naša riječ, a koristi se strana. Problem je i kad nema naša nema institucije koja se brine da bude. U svemu smo aljkavi i lijeni pa i u tom, Zašto ne štampač umjesto printer? Zašto manuelno kad može ručno? Zašto transmisija kad može prenosnik ili mjenjač? Itd., itd.
možel ko od vas "minder klixaša" zraditi 6500 eura za heftu?????? sve looser do loosera a pametuju čovjek je bez pomoći države sve sam zaradio, naporom i radom a vi skupljajte feninge za kafu !!!
NAPRIJED DAMIRE, PONOSU NAS!!!!
Zabranit mu da govori"ovo je za BiH" dok ne ude medu 20!
cim bude kvota kontra njega oko 4-5 ....uplatiti protiv njega :D
jel no sin od borisa bekera igra?
moze li on protiv Irske....?
bravo damire
inat silan
Bravo bolji si od Beckera on na 87-om mjestu.
Da osvoji jos dva ili tri challengera mogo bi biti medju prvih 50 a onda 2016. najmanji turniri koje bi trebao igrati su ATP250. Sretno Damire
Jedina mana mu je što je Željovac. Sreća, mlad je, ima vremena da se opameti.
Za zelju se rodis. Ili jesi ili nisi. Ne moze manijak biti svak'. Ali pitar moze, pa ti lobiraj..
Damir Džumhur ima na Klixu više tekstova od Novaka Đokovića na B92. Prestanite više od Džumhura praviti vijest i senzaciju, s tim samo pokazujete koliko smo mali.
Pa realno bolji je Klix od B92 , da ne valja nebi bio tu
I ovo je mozda i najbolji portal na Balkanu, po preglednosti, Komentari, plusevi minusi, profili, bodovi, sve na jednom mjestu, a ni informacije nisu lose, sve na vrijeme...i ne Serite previse
Ispred rosola i zvereva, dobar dobar. Thumb up