Vijeće ministara BiH
0
Damir Džumhur nagrađen s 10.000 KM
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA CE KLINJO SA VIRSLOM JEDAN DAN MOZE OREZIVIT , MI IMAMO I DJECU NI PAKET DNEVNO NIJE DOSTA , DAJTE PARE NAMA ? OGORCENI : REPUH IHTIJAREVIC VARESANOVIC HALAIM AVDIC CIPELIC
Kad drzava ne ulaze sredstva za afirmaciju mladih sportista,ne valja.Kad drzava daje sredstva,opet ne valja. Ma hajd jebite se ba! Svaka cast za ovo,ali ima tu jos momaka i djevojaka koji su zasluzili podrsku,ako ne finansijsku onda bar moralnu.Kad neki hrvatski prdonja bude 104. u Garmispartenkirhenu,oni to stave na naslovnicu.Nas momak Igor Laikert bude medju 30 u veleslalomu,a prije ces clanak o njemu nac u Daily Mirroru nego u onom dnevnom govnetu(citaj:avazu).
ma hebo vas i 10 000 i 6 000 itd....u hrvatskoj i srbiji najbolji ne teniseri vec opcenito sportisti dobijaju po 50 puta vece iznose a kod nas ljudi nasli kritikovat \"bijednih\" 10 000..sta ove pare predstavljaju profesionalnom sportisti koji sam sebi placa treninge putovanja smjestaj itd..zalosna podrska drzave kako god da pogledas..
@bordo odin, STA CE ODINOVA MAMA SA MOJOM VIRSLOM JEDAN DAN MOZE OREZIVIT , MI IMAMO I DJECU NI ODINOVA MAMA DNEVNO NIJE DOSTA , DAJTE ODINOVU USRANU MAMU NAMA ? OGORCENI : REPUH IHTIJAREVIC VARESANOVIC HALAIM AVDIC CIPELIC RUKOVODSTVO FCS HORDE ZLA
Može li Damir do 25-26 godine igrati u pionirskoj konkurenciji? Ako može, super.
Iako bih volio da Dzumhur napravi nesto u seniorskoj konkurenciji bit ce jako tesko s obzirom na njegovu visinu
karate nije olimpijski sport, samim tim ne ulazi u kriterije. a invalidni sport se na misice uvalio u vrhunski sport
sjedeca odbojka nije sport, to je rekreacija kojom se bave invalidi. ali mi patimo da imamo bilo kakve uspjehe pa se hvalimo i sa takvim \'\'uspjesima\'\', jer zavidimo komsijama sto su bolji od nas.
Svaka cast, Damir to zasluzuje i puno vise. Za treniranje tenisa i odlaske na turnire potrebno je jako mnogo novca, on je talenat i vrlo vjerovatno cemo ga uskoro gledati na grand slamovima. Svaka cast karatasima, nemam nista protiv njih, ali porediti sport kao sto je tenis i karate je bezveze.
Dodik opet psuje XD: http://adf.ly/wpYF
Izvanredan potez. Džumhur je to zaslužio, ali svi drugi koji postanu evropski prvaci i budu tako dobri u nekom od najvažnijih sportova. I znam da te pare neće profućkati nego uložiti u razvoj karijere. Svaka čast i VMBiH. @džeko - karate je drugorazredni sport u kome se u više federacija takmiči 15-tak država. Čak i kod nas djeluju dvije različite federacije. Sjedeća odbojka nije sport! To je socijalna kategorija kojom se pokušavaju u društvo reintegrirati invalidi. I njima treba pomoći, ali ne treba brkati stvari.
@mirza vidim pogodilo te nesto a..da i ti nisi kakav drzavni parazit..mamu ti nabijem na karinu..
šta ovo znači, ko ima daj mu još ovo isto ono za bilmeze na budžetima po fakultetima, ima platu ko malo ko u bih, pa mu još daj lafo za troškovo odbrane magistrata il doktorata, a sve mu besplatno, uz platu
Haj\' Dzeko, ne rise.
koji presedan, ok mali je zasluzio, al ocito ga neko gura..naime, karataši i karatasice posebo su osvojili sve sto se moglo, reprezentacija u sjedecoj odbojci je jedna od najtrofejniji sportskih kolektiva na svijetu, pa niko od njih nije dobio ovu najveću nagradu..malog neko bezobrazno i beskrupulozno gura..