Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir ima talenta i to će pokazati u budućnosti, \"nole\" - momak ako nisi znao kod nas je rat uništio sve što se moglo uništiti a momci koji dolaze poput Bašića, Brkića i Džumhura pokazuju da ima nade što se tiče bosanskog tenisa, a eto Srbija je bila poznata kao teniska velesila prije pojave Novaka i zahvaljujući njemu tenis se popularizovao u srbiji i ne kenjaj više.... :P
sa samo 19 godina na Wimbledonu..Damire svaka ti cast, treba nam jedan jak sportista u individualnom sportu!! @Nole prijatelju tebi je najveci uspjeh ostaviti komentar na netu,mozes da se sagnes Dzumhuru!
@RS_Srbin - respect care.... da bar pola ljudi na ovom nasem jadnom Balkanu razmislja poput tebe,sve bi bilo bolje :) Bravo Dzumhur majstore,abd do kraja godine da udjes u top 200 :) (i naravno da se plasiras na turnir :) )
sem bravo i Svaka cast Damire! Sretno i da ovo bude pocetak tvog uspijeha na velikim turnirima, a da mi uzivamo i budemo ponosni na tebe! Mi smo vec ponosni na tebe!
RS_ Srbin Sto bi rambo amadeus rekao \"pojesti, popiti i sta poklopiti\" p.s. pun mi k.... muslimana, srba i hrvata
lijepo za momka, drago mi je da i neko iz Bosne ima kakav takav uspjeh u tenisu.... da se ne lazemo, obozavam gledati kad Nole igra i navijam za njega.... i navijam za Srpske reprezentacije.... ali brate dragi navijam i za Bosnu... i nit jedno nit drugo ce mi ikad iko oduzeti ma koliko god budala bilo na nasem prostoru... gade mi se komentari i misljenja velike vecine ljudi... jedni kao mrze sve sto j esrpsko a ovi drugi mrze sve sto je bosnjacko.... bas ste moroni ali zesci... nema mi nista ljepse nego jedan dan odvesti se do Sarajeva i uzivati u jelu , picu, bascarsiji, djevojkama.... a drugi dan skoknut do Banja Luke i uzivat u jelu, picu, prelijepim djevojkama.... dakle zivot se sastoji od jela, pica, djevojaka, opustanja, uzivanja, i ono sto se mora i posla... za sve drugo me zabolje ki.ta... dal ce te vi moroni ikad ukapirat da smo mi ratovali zbog stranaca?? i zato mrzim i amerikance i ruse i nijemce i francuze i engleze i holandjane... a volim srpkinje, hrvatice, bosanke!!!!!
... samo 19 godina drugi put, ... samo 19 godina treći put, ... prodato.
Trebo bi igrat za Hrvatsku jer i jeste hrvat nema mu fajde u BiH.
Svaka čast momče! Sretno!
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Evo ušao je danas u finale u Kiseljaku, pobjedivši Brkića 6:2, 6:3. Sutra igra sa Norbert Gombos (418.). Ako pobijedi dobit će 18 bodova i napredak oko 10 mjesta na ATP-u. Sretno sutra, Damire! :)
bravo dzumi mozda je bolje da si uhvatio RG, ipak servis je jedino sto fali u tvojoj igri a svi znamo sta znaci servis na wimbledonu..sretno u karijeri
SRETNO!
Bravo !!!
Vic od vijesti stvarno vam je prva liga. Čuj, uspio se plasirati u kvalifikacije... Hahahah
sretno damire!