Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alal vera...
halal i tebi
nemam ništa protiv momka... uspjeh je u svakom slučaju... al sam primjetio kad igra meč, ko da ima proljev, pa žuri da što prije završi da može u wc... ili ko da je popio 2 litre kafe i 18 red bullova... hiperaktivan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poceli i crnci igrati tenis...hmmm, cudno.
korak po korak ....................
almir.damir ha,ha,ha. Ti da platis kartu ? ha,ha,ha. Strucnjak i poznavalac svega i svačega.
Svaka čast...
Damir ĆE UĆI u top 100, jer se atp lista objavljuje svakog ponedeljka. Fizička konstitucija ga neće spriječiti da bude dobar teniser, ima i nižih, Damir je nedavno pobjedio Jarryja koji je visok 198. Neće biti broj 1, ali nećemo ni mi u svom poslu.
Jarry ima 19 godine i nalazi se skoro sto mjesta iza Damira na ATP listi. Damiru i jeste mjesto medju 100 najboljih, moze doci i do 50 ali dalje jako tesko, skoro nemoguce nazalost. To ne mijenja na stvari da budemo vise nego zadovoljni sto imamo Bosanca medju najboljim teniserima.
Ferrer je godinama bio 3. na ATP listi a visok je tacno koliko i Damir - 175. Ferrer je konstrukcijom puno jaci od Damira ali ko kaze da Damir nece za godinu dana dobiti na snazi i misicnoj masi. Ne mira Damir bit 3. eto nek bude 33.
Bravo Damsi! Samo naprijed shibaj. :)
Ovim si zabetoniro svoj status na naslovnici kljiksa za duže vrijeme...
Iako smjesno zvuci pored onog sto je Djokovic postigao, nije lose, veliki skok na ATP listi, bravo za decka.
Nije ni blizu mada su tu negdje, mogu se porediti, dobro si našao dva slična tenisera da porediš.....rame uz ramu su...mada ja mislim da je ipak Džumhur nijansu sllabiji igrač od Đoković i da si mogao naći nekog drugog za usporedbu ali ako ti misliš da se mogu porediti OK like od mene...
idemo Dame
not bad, ali ovo je maximum...
ne mereš sa meter i šeset igrat tenis na visokom nivou.
u pravu si motika....momak jeste da ima talenta ali jednostavno mu fali fizicki i snage i kondicije. kad ga gledam kao da gledam neke juniore....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)