Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja zaboravio kad je on nekog pobjedio.
@memo70 Pobjedio je Alexa Bolta (ATP 137) dan prije ovog meča. A dan prije toga je takođe pobjedio. Tako da u zadnja 4 dana ima od 3 meča 2 pobjede.
Joj pasa moj tuku te na svakom turniru ko mraz papriku..
Ne može bošnjak bit dobar sportaš, bošnjaci mogu bit samo debili kojima fali daska u glavi, ili krkani i lokalni pijanci
Ništa novo od Damira On se na kurve iz Beograda koncetrirao One vole cunu ovaj voli sise i taman se našli
Eh eto nesta novo idi plivadonu konobarisi nije tenis za tebe
Dođoše te karijere slava silikoni botoxi i splavovi. Moj damire mnogi su ocekivali vise od tebe!!
Po ko zna koji put... ;)
Dobar ko i klub mu za koji navija...
Niste morali ni pisati znali smo.
Dzuma, bice turnira, bice poraza, glavu gore, doce i pobijeda nekad.
Al zato jedno deset slika na instagramu,zalosno ali istinito
njegova karijera je krenula silaznom putanjom
Da nema keša i beogradske fute bi bjezale od njega
Čuva se naš Džumhur za Davis kup
Kad je zadnji put pobjedio
Džumi igra u najjačoj konkurenciji od svih naših sportista i klubova, ATP turnire sa svjetskom kremom. To je kao da npr Željo prestane igrati u BH ligi i počne samo u ligi šampiona sa Bajernom, Realom i sl,, dnevno. Pitam se koliko bi često pobjeđivao. Od zadnja 3 susreta Džumhur je dobio dva.
@montypython3000 pa kako onda ipade u prvom kolu? :)
@retriver bila su dva kola kvalifikacija da se uopšte uđe na (vrlo jak ATP 500) glavni turnir i Džumi je pobjedio oba protivnika. Zato je dobio cca 14 hiljada dolara samo što se pojavio u prvom kolu.
Kako nece izgubit kad se nalozio na nevjerstvo aka ateizam a ne bi jutros mogao trepnut ocima da mu Allah nije dozvolio kao i mnogo toga i onda se kap sperme uzoholi kako je sam od nista postao 😵
@PusiGaAdmine A ti si glup i primitivan kao i taj tvoj nick.