Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje ti je da nastaviš sam, a kad se počne država dičiti tobom, onda ih skini ko s neke stvari.
al najjače od svega je to što država šalje Deenu grdne svote jer je "umjetnik"
hehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramota za državu. Logicno da ne moze sam, preskup je ovo sport
Da je preskup sport sigurno je znao :)
zasto bi bila sramota za drzavu? damir je privatnik koji zivi od rezultata svog rada. treba li drzava da pomaze svakog malog privatnika ? nigdje veze sa realnoscu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa se onda cudimo sto niko nece igrat za nas.Samo naprijed Dama,valjda im proradi svijest.
A Bašić za njeg Nole. Uzeo 50 000 eura u Australiji i sad kuka. Haj goni se.
sramota. a da se odreknes bih onda bi te svi pljuvali.
dječko, ne budi glup, mijenjaj državu ko je j..., i opet ćš biti naš
Emina Hadžiahmetović naša stonoteniserka koja plaća sva svoja takmičenja iz svog džepa i donese medalju njoj marke ne daju, a ti odeš pa zaradiš 20 milja na dva kola što prodješ tako da ne seri Damire
Zahvaljujuci nasoj Samiri - MISS ministarstva kulture i sporta
I onda te pljuje raja kada tu istu državu skineš s neke stvari kada krene da te svojata i zove da je predstavljaš, sada kada si uspio SAM. I mi smo dvoličan narod, fuj.
pa zardjujes bolan,nema sta drzava da te podrzava.tenis je sport gdje si sam svoj gazda.koliko si dobar igrac toliko ces i zaradit na turnirima.pa nije ni djokovica drzava podrzavala,vec su mu starci ulagali i zaduzivali se nebil uspio.vecinom iza tenisera stoje roditelji koji ulazu u svoju djecu odvajajuci velika sredstva.a ti damire si vec postao profi igrac i radom i zalaganjem sam moras izborit svoja sredstva preko dobrih rez na turnirima.svaka pobjeda se placa.
pa zar nije dobio 100 000$? Imam i ja hobije ali me niko ne sponzorise. i to je ok. znao si koliko sta kostaako si racunao na pomoc nisi se ni trebao baviti tenisom
Samo ispravka autorima teksta koji tenis ionako grozno prate, nije osvojio titulu na ATP Touru nego na ATP Challenger Touru u turskom Mersinu sto je jedna stepenica nize. Veliki je i to uspjeh i samo naprijed Damire. Biti ce titula samo naporno i vrijedno radi umjesto sto se povlacis po medijima. Imas lovu od Australije, ne kukaj za parama nego se natječi i rezultati ce doci.
Mali odjebi u troskoku. Koga ti podrzis kad osvojis dolare na turnirima. Dosta vise i tebe, mediji su te izdigli u vasionu i previse a iskreno prosjecan si igracic.
I da dodam naravno,sta ja kao obicni gradjanin imam od tvojih osvojenih dolara i turnira. NISTA. Ti stekas lovu na racun i ebe ti se za nama, stoga promijeni sport ako ti je preskup. Igraj tavle,domina.
Drzava ne zna kako da se ophodi sa ambasadorima prve kategorije "sportistima". Rezultat je da kada odu iz iste svi slozno pocnu pljuvati po tim ljudima ukljucujuci i drzavne institucije koje se sa javnim saopstenjem "ograde" kasnije od tih sportista. Jednom, kada se to shvati i rejting BiH u svijetu ce biti drugaciji . Do tada....
ako je ko imao sponzore u ovoj drzavi od tenisera onda si to ti, a da je doprinio bilo cemu na davis cupu to je glupost, jedva je onog nekog amatera pobijedio. treba samo biti objektivan.. tu pricu da nemas sponzora mozes okaciti macku o rep, k'o da te nisu gurali svi mediji i po onim kuharskim emisijama si se promovisao cemu vise socijalne price i jadikovanja, uhvati se tog reketa i igraj, kako je drugim teniserima i sportistima u bih, niko se ne javlja osim tebe
Ma da si primitivni sandžaklija imao bi kamaru sponzora ..... Samo naprijed i to sam majstore !!!
A boli nas kad se pojedini odluce igrati za komsije..