Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed Damire gazi sve pred sobom
akobogda pa i dokovica pometes
nadam se da se našao već neko ko će da stane iza ovog dečka i da mu obezbjedi sve uslove!
Prvo, čestitke Damiru na najvećem uspjehu BiH tenisa samim plasmanom u kvalifikacije i pobjedom u prvom kolu, čime se pridružio ekipi Slovenaca, Hrvata i Srba, koji su već tamo i koji će mu pomoći i prihvatiti kao svoga. Žalosno, nekada smo se svi radovali polufinalu Živojinovića u Wimbldonu, a pametni su se radovali kada je Ivanišević osvojio Wimbldon, a najpametniji kada je Đoković postao i šampion Wimbldona i najbolji teniser planete.
Blago Bošnjama, čemu se oni raduju. E, da mi je njihov mozak, bar na heftu.
Ma to Damire samo naprijed :DDD
@hahar-u Jesu Hrvati i Srbi bili uspešni na Wimbldonu , ali su još uspešniji u etnič. čišćemju jedni drugih + ostalih . Takođe im treba čestitati ( tu su svakako ispred Bošnjaka ) po kriminalu i korupciji . Kompletan državni vrh hrvatske ( doduše bivš )i je na optuženičkoj klupi , a nema u svetu ni jedne veče krađe zlatare i banke da nekakvi \" pink panteri\" alijas sbi na \" privremenom radu \" nisu umešani. Toliko o vanserijskim zanatima srba &hrvata.
@Lejla: ma pusti ih, izgubila im mongolka u Birminghamu pa su nesto ljuti danas:) Damiru svaka cast, marljivo skuplja poene...
Hajde Dzumhur zabij poen, Wimbledon mi rusimo, ove noci svako zna, je.bat cemo Novaka, on je prava pic.kica.. DZUMHUR BANJALUKA JE UZ TEBE, VOLIMO TE PUNO I DOSTA SRECE TI ZELIMO U NASTAVKU SEZONE -ISKRENE CESTITKE
@hahar: Koji su to Srbi osvajali Wimldon desetljecima prije? Ne brukaj se, Hrvati jesu nesto harali i svaka im cast na tome, ali Srbi prije Djokovica nisu ni znali sta je reket.
Hrvati i Srbi ga osvajali desetlječima prije, a Bošnje prvi put pobijedile nekog u kvalifikacijama. I u svemu je tako, osim u sjedećim sportovima, tu ste carevi.
@HUUU: i Tsonga je bio 200 i nesto na listi do svojih 22g...pa vidis gdje je sad. Istina, ne mislim da ce Damir biti kao Tsonga (ne zbog talenta, kojeg ima i te kako, nego zato sto je previse sitno gradjen) ali top 50 je za njega realnost.
Ovaj je teski rekreativac 200 i neki igrac na ljestvici.
TENISER TURSKI SIN BORI SE ZA BOSNU SRCEM SNJIM TENISER
Svaka cast maistore, samo naprijed!
nice:)