Turnir vrijedan 2,1 milion dolara
0
Čilić u finalu Pekinga protiv Berdycha
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO SAX...samo da kazem pojedincima ovdi koji uvelike zaostaju za normalnim civilizovanim ljudima...o ČILIĆU se pise zato sto je on iz susjedne vam drzave HERCEG-BOSNE a tko vama sa 24% drzavice moze biti blizi nego mi HB HRVATI...ima da nam lizete stopala jer smo vas toliko puta odbranili -prvenstveno od srba,a da nepricam koliko smo doprinijeli vasem kulturnom ,sportskom itd.napretku...zato kapaq i glave doli....
jel vam muka pic.a vam mat,rina otpadu od ljudi
zasto pisu o Ibrahimnovicu uopce?
Zato što je Čilić rođen u BiH i zato što su Hrvati konstitutivan narod u BiH
Živite u Islamabadistanu, tako se naziva 24 posto nekadašnje BiH.
Ne razumijem, zašto niste mogli napisati Berdych u finalu protiv Čilića? Zašto Čilić, Hrvat, mora biti na prvom mjestu? U kojoj mi to državi živimo?