Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Cilic je prvi teniser rodjen u Bosni i Hercegovini koji je usao u finale ovog turnira. Svaka cast majstore.
i BiH treba biti ponosna na uspjeh Marina ljudine.....ovo je i zemlja nas Hrvata i smatram da i on tako razmišlja ali da je ostao raditi i trenirati u ovoj državi igrao bi Challengere i futurse jer boli neka stvar ove naše političare za vrhunske talente
@prslukTNT Siguran sam da je Damir navijao za zemljaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hrvat Hercegovac to Cilke, idemo opet slavlje u Medjugorju :D
🎾🎾🇭🇷🇭🇷🇭🇷 doktor Čilić
Kakav ba Hrvat? Bosanskohercegovacki teniser u egzilu u Hrvatskoj. U cjelosti zabraniti bosanskohercegovackim drzavljanima da se izjasnjavaju kao Bosnjaci, Srbi i Hrvati.
av av ava av
Meni je draži Đoković od njega sto puta . Ovaj je pravi škutor ,nikad ga nisam čuo da je izgovorio rijec Bosna. Đoković je za njega izmislio svijet u bilo čemu.
kako dumbir dzumhub stoji?
@sarajlija76 Zasto bih govorio "Bosna" kad je on Hercegovac. Sto bi rek'o Nele "ne kontam" .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za našeg Hercegovca !
Braco Čila, Srbija i RS je uz tebe
Bravo Marine ,Opet već se slaviti HERCEG BOSNO SRCE PONOSNO.
Hrvatskaaaaaaa!!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Bravo Marine, samo ovaj put bolje plati nekom lokalnom kolektivu da vas zabavlja sa gangama u Medjugorju nego selji Thompsonu. Podrži domaću privredu i kulturu.
Za Marina i njegove navijače Thompson je najbolji izbor i pjevać
@iiv Pa dobro sad, niko nije savršen.
Bravo Mrnja lave! Sredi to u nedjelju da okrenemo par volova narednih dana! 😉
hoce li opet pjevati sa thompsonom?dobar teniser ali steta sto je zadojen nacinalizmom
https://www.hercegovina.info/vijesti/sport/ostali-sportovi/marin-cilic-nisam-bosanac-ja-sam-hrvat-iz-hercegovine-80160
Živimo bukvalno između dvije sportske velesile a nikad ništa u sportu da napravimo :S
Kakos sta napraviti kad oni pokupise sve iz Bosne?
Svaka cast, ali realno covjek nije igrao protiv jakog igraca na turniru...imao je vise srece nego pameti..ovo je njegova podloga jer ovde on jedino nesto moze napraviti jer je ovo najbrza podloga , a on ide na servis, steta sto ce na drugom turniru ispasti odma poslije 2-3 kola kao i uvijek..cudan tip igraca..kad ocekujes nesto od njega nema ga nigdje..ali ajde nas je neka uzme to, bolje on nego neko drugi
@therat Sad sto je izbacio Murray hoces reci on je odlican igrac ? Koliko puta je autsajder izbacio veliku cetvorku pa gdje su oni? Jesu postali bolji igraci? Ne nisu,neki su jos vise propali..razumijes? Nema veze sto je izbacio Murray-a, nije on veliki igrac..kao drugo ako si gledao mec..tu nije bilo igre..jer je lik samo tukao servis i to je to..i zato je trava jedina prednost takvim igracima koji idu uglavnom na servis sve, jer je najbrza podloga i tesko se vraca servis..
To Čiliću ljubim te u dupe
@gladijajator ZDS poduvo si ga frende kmeee kmeeee
@gladijajator