Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad izlistam ovu hrpu komentara vidim hrpu balijskih,ustaskih i cetnickih govana.Vidim bezvrijedne i poremecene umove koji pljuju po svemu svetom i vrijednom.Nabijem i jedne i druge i trece.Kud vas mati rodi pljuc.
jedino tebe vidim da pljuckas oDJe... svi cestitaju momku jedino ti ebes i pljujes....
Vas dva pametnjakovica prvo procitajte komentare ovog i proslog clanka pa budete vidjeli.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobi Marin 3 miliona dollara ček, a ti se Muzafere kupaj...
Plus 1.5 dok je dosa do finala
Psihopata, očitavam ti bolest preko monitora. Šta je u pitanju? Propust službenika u ustanovi za mentalno oboljele, te su te pustili na duže odsustvo ili pokušavaju da ti smanje dozu? Za tvoje dobro i dobro okoline, pojačaj dozu i ne izlazi iz ludare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teniser iz Medjugorja koji nastupa pod hrvatskom zastavam. Pa Ljudi moji, koliko god da je ovaj naslov i uvod tacan, zar morate biti toliko jadni i pateticni?! Niko ga nije spomenuo do prije tri dana a sad se tu busate, on je nas, on je ovo on je ono. Desetine clanaka o njemu, hvalospjevi i usiljeno svojatanje necega sto je s pravom od nas pobjeglo. Ma Edo Majka je najbolje rekao,,, Mater vam Jebbbeeeeeemmmmm...
Ja euforije u bosnjaka...ne pise da je Dzumhur uz'o turnir,calm down...a i da je japaner klepio ovog hrvata meni to na isto dodje,strendzer jedan,strendzer drugi...is'o u goste ili jednom ili drugom treba ti pasos!!!
Bosanac je to!!! Nema dalje!
covjek se proseto do finala, a u finalu malo odmorio i satro onog malog s kapom! Da se igralo u 17 dobijenih, bilo bi 17:0, al' realno! Ako ovako nastavi, smjesi mu se prvo mjesto na ATP, uskoro!!!
na zemlji bi ti samo mamu puko, a da se ne osramotim :)
Bravo Marin...Svaka cast... Srbin
TI SI NAŠ MAJSTOR !!! AFERIM !!!!
Herceg Bosna dobila pobjednika US Opena,bravo Čiliću,MI HRVATI,MI HRVATI.....!
@ nije herceg bosna, hvatska. eee da je barem herceg bosna. guzicu ste vi hrvatskoj izvezli. i onda ih kao bošnjaci majoriziraju, a boga dadoše preko granice
@mujo 2 Nisam iz Hercegovine nego iz Kiseljaka,Hrvat sam iz Bosne,katolik..Imam državljansvo Republike Hrvatske i BiH koja je i hrvatska zemlja koliko i ostalih naroda u BiH.Jesi zadovoljan smradu....MI HRVATI !!!!Marin Čilić je Hrvat iz Hercegovine i ponos Herceg Bosne !
Marin Cilic iz Medjunozja. :-)
A jes' ih razvalio, Berdih, Federer, Nišikori, 3 puta po 3-0, drago mi je zbog njega što je uspio u životu, jednom su se kockice morale posložiti jer je ekstra igrač, a sigurno i da je Ivanišević kumovao ovom velikom uspjehu.
bravo, Marine!!! svaka ti cast!
Kakvih ovdje ima budala majko draga. Mnogi od vas bi trebali potražit stručnu pomoć!
Svaka čast, Marine.
Ponos Herceg-Bosne!
Svaka čast Marine, sasvim zaslužena Titula. Između ostalog, momak je jako simpatičan.
Čestitke Marinu! Nole, Čilić; Raonić, Krunić...mnogo smo jaki. JUGOSLAVIJA!!!