Savladao Granollersa
0
Čilić pobjednik turnira u Umagu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Bošnje malo pjeniti, ali nema potrebe za to, i DžumAhur će osvojiti sljedeće izdanje Gluha Bukovica fjučersa pa će sve biti u redu.
još niste objavili da je Džumhur Džuma izgubio u finalu turnira Gornja Maoca Open na miniranoj podlogi od Anwar al Usrah-a tijesno 6-1 6-7 6-7 i da je osvojio novih 200 eksplozivnih poena koji ce mu pomoci da se probije visoko na ljestvici najtrazenijih terorista???
a ja pehara krusnu ti mrvu ko da ga je dao kralj od monaka
Za @okamenjeni i @ Ludo lane Nisam znao da je Bosna u Hercegovini. Baš bih volio vidjeti taj atlas. Znao sam da nećete moći spavati od muke vi sa 24 posto, ali da o zemljopisu države u koju se kunete pojma nemate... Doduše, vi sada živite u Sadakistanu, Međugorje je za vas samo mjesto na koje dolazite raditi za 10 KM dnevno. Ako vas koji od gazda uzme.
kad se mošnje uspizde i počnu kukati.. neprocjenjivo. HRVATSKA I HRVATI DOMINIRAJU :)
nije druze pola, vec cijela reprezentacija hrvatske u tenisu je do skora bila sastavljena od igraca iz bosne, ivan ljubicic (banja luka), ivan dodig i marin cilic (medjugorje), jedino onaj ivo karlovic purger, al im on nesto nevalja jer nema onog nacionalnog naboja, inace poznatog u hercegovini
Hrvatska definitivno nema svojih sportista - pola fudbalske, rukometne reprezenacije Bosanci, evo sad i teniseri!
svaka cast... al moram prokomentarisat Nit manjeg turnira nit veceg pehara :-)
al opet kad skontam, kakve ja veze imam s Bosnom?? dedo mi prodao vjeru i bosansku naciju za veceru i postao poturcenjak i usadio mi loyavi,prljavi,g--e--n--o-c--i--dni azijatski gen...zato kažem \"volim te Turska naša mati\"
Ovi nasi Bosanci rasturaju!! Sta bi komse bez nas, hhahahha Marin Čilić rodjen u Međugorju, Bosna i Hercegovina :-) Volim te Bosno!
Bravo Munjara, bice nesto od tebe.
čestitam!