Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Cilicu.Ako predjes na domace mlijeko i Livanjski sir mozda i bude nesto od tebe.Dzole dingospo.
Previše konzumirao hrvatske proizvode pa izgubio hihi..
čILIĆ SE SAMO PREPUSTIO. MOŽA JE NOLE BIO MALO GRUB JARANE. HARDCORE
all in na federera
Hercegovac.Neznaš istinu pa bučeš kao mladi vočić. Svatit ćeš ako ti bog da malo razuma.
žela;))
Objasnio!
...pravi Turski potomak ovaj Cilic...
Lahko mu je bilho igrati protiv Čilića,vihdjeće on kada naš Đumhur malkho ohjača,pa mu izađe na crhtu. Samo još nekolikho gohdina, neće ni on dohvijeka :-)
da vi bosnjaci imate ovakvog tenisaca,svaki dan bi bio na naslovnici vasih portala,a danima bi izdrkavali na njega..ovako vam ostaje da patite od kompleksa..
patite sto i dan danas ne znate ko ste i sta ste,jedino vama treba reklama za vlastitu naciju https://www.youtube.com/watch?v=QkQ8ilj62lo
Srbi su u mnogim sportovima iznenada počeli dominirati kao i Španjolci u zadnjih nekoliko godina te nekad istočno Europske zemlje. Očito je da su počeli upotrebljavati neka sredstva za koncetraciju.Naročito je to vidljivo pri kraju utakmica kad se protivnik umori tada uvjek dobijaju.
ne lupetaj Marjan.Znas da se obavlja kontrola prer meca
Hercegovac. Srbi nisu narod,nacija ni pleme nego Srblje, srednjovjekovno roblje izmješanih nacija. Budući da Hercegovina nije imala robova pa time ni naziva Sebar,Srbin,Srbalj .Ako si Hercegovac možeš biti samo posrbica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NE SERI PANJINO,ŽIVIO NOVAK ĐOKOVIĆ.
TI ŠTA GOD DA KAŽEŠ, NAKON ONE TVOJE IZJAVE DA ŽALIŠ ŠTO SE NISI SEXO SA OČEVOM MAJKOM, DJELUJE BOLESNO!