Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bašiču smetljeeee
Nijednog sportiste a ni sporta da ste u necemu uspjeli a svakom loncu poklopac a za nasmijat se drugom tu ste prvi u svemu
@dinosauros @dinosauros iz drzave u kojoj su obicni radnici i fakultetski ljudi cjenjeni i placeni, u drzavi gdje je sport na prvom mjestu a ne religija i nacionalizam.ti ne znas za bolje pa se nadjete uvrijedjenim kad vam se istina kaze.
@bezbriga o cemu ti pasa svega ti??
E što ga Bašić odigra.....
Srbi i bosnjaci su najnetalentovanije nacije u nasoj galaksiji.
I onih par talentovanih sto se moze nac u Bosni posudili hrvatima za nizanje njihovih sportskih uspjeha. Kosovo ce biti za sve njih sportska velesila. Cak i Crna Gora uzevsi u obzir najuspjesnijeg sportistu s ovih podneblja Djokovica je polje pozicionirana.