Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzumhur je bio u prvih 30 ponajvise zahvaljujuci sreci tj. imao je za protivnike igrace koji su bili povrijedjeni, van forme ili nisu imali svoj dan. Napravio je nesto na turnirima gdje nije bilo skoro nikoga iz prvih 20 i to je to.
Bez sjetve nema žetve.Bez treninga i sportske upornosti nema rezultata.A novac kao novac samo mamac kao sijeno magarcu pred rudom..Žao mi je ,neuspjeh njegov prelazi i na mene i pshički me optrečuje kao ništa nam ne ide ili nismo sposoni za nešto više i bolje.Najljepša je nova Nada ,zdrava i mlada.
Dobro da je noge obrijao, konta da mu aerodinamičnost može pomoći kad već frizura ne pomaže. Al satra ga komplex, mjesto ruke ko da protezu ima.
Desi se i najvećim gigantima da imaju loš dan.
Jel dosta Damire sine !?
Vidi se da ste pijačarski medij, naravno, prema prilozenom tekstu.
Još sad kad ispadne iz Top 100 neće se više nikad vratit...
Rođače čim prije na biro, traži posla kakvog. U 40. godini nećeš imat šta jest. Dok si još netko i najmanje, iskoristi to i uhljebi se gdje u državnu instituciju...
Idi u Beges pa se zali Zivojinovicu..satro nema uslova za igru pa u BG..supljak pravi koji je cim se pruzila prilika otrcao pnima koji su gadzali mu majku,oca,brata njega i opet bi isto radili da mogu..e,Damire neznas ni ti sta bi,a nisi jedini ima ih jos sto su dok su bili anonimci bili naj veci Bosanci,a na prvi ppziv potrcali preko noci u Beges..e,neka vas tamo-mozemo mi i bez vas Damire i ostali "Lojalni"..
A sada vijesti iz zemlje: U zemlji nista novo.
U penziju naduvanko
Zakaci reket o klin! Vidilo se kakav je patriota kad je za reprezentaciju trbao nedavno igrati ..a jos kad dodam da je na dobacivanje nekog idiota sa tribina koji je dobacivao o vjeri on odgovarao i derao se-nisam ja musliman e od tad mi se zgadio ko niko i vraca bog..
on je dobar samo za kladionica....cim kvota 1.2 na njemu sigurno gubi....ma nema tog igraca ko ga nije pobjedio....ne moze on igracima iz prvih 100 ni peskir da donosi
Karina od igraca!
Ja bi reko ckapi.