Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo svi jadnu zenu imitiraju,a igra tenis bolje od svih njih!!!!!!!!!
Ovo nije imitiranje ovo je ismijavanje...zalosno
15 Grand Slam Singles results 13 Grand Slam Doubles results Gold Medal (2000, 2008, 2012 single+doubles) Grand Slam Mixed Doubles Wimbledon W (1998) US Open W (1998) STA JOS DA SE OSVOJI ????? DA IZMISLE TURNIR Caroline Wozniacki PA DA DODJE ZENA DA TI G.UZOVE ODERE SRAM TE BILO Caroline Wozniacki
Igrom sigurno ne moze skrenuti paznju na sebe , jer igra najodvratniji tenis na svijetu , 4 metra iza linije i samo vracaj , ima 2 winnera po setu prosjecno , pa ovako pokusava da postane popularna . Jadno i bijedno :)
Ja komentara i govana, citate li vi ljudi sta pisete a najveci uspjeh u zivotu vam je ostavljanje komentara na klitorisu.
\"Treba napomenuti da je Serena u posljednjih šest međusobnih susreta pobijedila Wozniacki. Osim nje i Đokovića,\" Kako to da Srbi nisu prenijeli da je Serena osim Wozniacki pobjedila i Đokovića. hahahaha!
...ova treba, djevojka je vrh...ja sam zaljubljen u nju...ja bi onaj peškir što dupe njim obriše čuvao i mirisao ne bi ga nikad oprao :-D ps: a pogledajte samo Wozniacki...pa Tina Maze... pa bruka njih...al nijedna nije BOŠNJAKINJA...oj kako smo mi bošnje presretne da nemamo tako uspješne i PRELIJEPE SPORTAŠICE... ...nama bošnjama je ženski sport šejtansko kolo...našim bošnjakinjama je gu.zic.a preteška za takvu vrstu muke...tu valja da se znoji dupe tako da to nije za njihove EMANCIPACIJE... ...al vazno je samo za popis biti BOŠNJ.AK - MAJMUN :-D
Poljska kurwa
A ne mogu da vjerujem :D Ljudi, opustite se, uživajte. Život je kratak da vam prođe u konstantnom pisanju negativnih komentara. Proširite horizonte.
blago onom djetu sto bu baci peskir kojeg je na š.u.p.ku držala uff sta bi ja dao da sam na njegovom mjestu
sa pjesmom YFUQVIMITACIJA
Hahaha, koja bijeda. Zato ih Serena sve redom preslisava profesorski. Ova wozniacki je plesala jedno ljeto, a sad je u nestanku poput Dinare Safine. Sjeca li se neko jos nje? E tako ce i ova primadona da zavrsi.
jadnijih imitacija ja u životu vidio nisam, nidje veze što bi se reklo
Staro Dansko prezime!
treba oma nju imitirati u igri al to nikad nece uspjeti, pa se sluzi ovakvim stvarima