Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Cudan je osjecaj za mene kada si svjestan da sljedece sezone neces biti Liverpulov igrac. Klub, uprava, grad, ljudi, i navijaci ce uvijek zauzimati veliki dio mog zivota. Liverpool je poseban na taj nacin sto samo oni koji su bili dovoljno srecni da iskuse sve to, znaju o cemu pricam. Dali su mi uspomene kojih cu se sjecati dok sam ziv i prijateljstvo koje ce trajati do kraja zivota. Ali vise od svega, za ovih 8 godina razumio sam sta to znaci igrati za najveci fudbalski klub u Engleskoj. Mozda nisam osvojio toliko trofeja i medalja, koliko sam se nadao da cu osvojiti kada sam dosao ovdje 2005., ali iskustvo i to sto sam bio dio ovog kluba su vazniji nego svaka medalja. Sada razmijem kako navijaci mogu da podignu tim i insipirisu ih da urade neke posebne stvari. Ja cijenim da je nesto jedinstveno i posebno u tom Enfildu i atmosferi koja se stvara na istom. Vjerujem da je sve moguce, nebitno kakva je situacija, zato sto u Liverpulu nema propale stvari. I ja sam bio ukljucen u borbi z
-Cudan je osjecaj za mene kada si svjestan da sljedece sezone neces biti Liverpulov igrac. Klub, uprava, grad, ljudi, i navijaci ce uvijek zauzimati veliki dio mog zivota. Liverpool je poseban na taj nacin sto samo oni koji su bili dovoljno srecni da iskuse sve to, znaju o cemu pricam. Dali su mi uspomene kojih cu se sjecati dok sam ziv i prijateljstvo koje ce trajati do kraja zivota. Ali vise od svega, za ovih 8 godina razumio sam sta to znaci igrati za najveci fudbalski klub u Engleskoj. Mozda nisam osvojio toliko trofeja i medalja, koliko sam se nadao da cu osvojiti kada sam dosao ovdje 2005., ali iskustvo i to sto sam bio dio ovog kluba su vazniji nego svaka medalja. Sada razmijem kako navijaci mogu da podignu tim i insipirisu ih da urade neke posebne stvari. Ja cijenim da je nesto jedinstveno i posebno u tom Enfildu i atmosferi koja se stvara na istom. Vjerujem da je sve moguce, nebitno kakva je situacija, zato sto u Liverpulu nema propale stvari. I ja sam bio ukljucen u borbi za pravdu za 96 ljudi koji su poginuli, sto mi je samo pokazalo koliko se navijaci Liverpula bore za ono u sto vjeruju. Ako treba da izaberem omiljeni trenutak u Liverpulu, ne bih izabrao nikakvu odbranu ili trofej. Izabrao bih proslavu gola protiv Mancestera kada je David NGog postigao gol za pobjedu pri kraju meca. To je bio definitivno moj najbrzi sprint u zivotu na 100 metara. To je pokazalo sta za mene znaci igrati za Liverpul kao i da nema nista bolje od igranja velikih meceva na Enfildu. Kada bi postigli gol, okrenuo bih se ka Kopu i gledao ih, bio sam ljubomoran na navijace koji polude kada se postigne gol. Takodje, nije moja odluka da napustim Enfild. Ja cu prihvatiti svaku odluku Liverpula kao sto sam uvijek prihvatao bilo koju odluku koju je klub donio u vezi mene. Kupili su me, vjerovali u mene, dali mi jedno od najveceg iskustva u mom zivotu i brinuli o meni. Ako su mislili da je najbolja stvar za mene i njih da odem na pozajmicu u Napoli, ja cu to prihvatiti. Sve sto cu vas zamoliti je da nastavite da podrzavate trenera i igrace kao uvijek do sad i pomozite Liverpulu da se vrati gdje pripada i gdje zasluzuje da bude. Ne bih volio nista vise od toga nego da se vratim na kraju sezone i da se Liverpul vrati tamo gdje zeli. Ja bih volio navijaci da sam mogao da se pozdravim na drugi nacin, ali zbog nacina na koji je ovo ucinjeno to nisam mogao. Ali u bliskoj buducnosti cu to uraditi kako treba, tako da mogu da pokazem svoju zahvalnost vama.
Svaka cast za Emu. još od Mervane, imamo sjajne rezultate u tenisu, ali ne mogu cure same...
Skocio bi na nju ko majmun na bananu