Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva budala
Eh da je bio pametan pa da uradi predbracni ugovor. Izvoli rospijo, sve sto si zaradila i kupila mozes da nosis sa sobom!
@swanfilter ok, gdje god se okrenes oko sebe vidis kako rospije grabe pare. jeftinije je otici u javnu kucu, platis, i ne boli glava :)
E sad haj cisti zahode haha.
Teniseri su uopšte poznati kao slabi biznismeni, ulaganje novca im nije jača strana,.. prije par godina isto se dogodilo i Goranu Ivaniševiću...
prodo sve kolekcionarima,i sad lafo zaboravio haha.ovaj ko da je iz sda
Dug od 61 milion eura. Bog te jadan, pa gdje ga je nabio?
kocka. mogo si ga prije vidit na profi texas hold'em turnirima.
Sam je sebi kriv. Zenu je izabro, Kocka mu je uzela pamet. Nijedna normalna zena nece zivjet s kockarom.
Gdje god je kocka zagrizla zagriz'o je i razvod
e moj borise
e moj borise
Beckera je razvod sa prvom ženom koštao oko 10 miliona funti. Poslije toga je imao "quickie" u restoranskom wc-u sa ruskim modelom Angelom Ermakovom što ga je koštalo još 20 miliona funti, za alimentaciju za dijete i izdržavanje majke djeteta. U Engleskoj, gdje Becker inače živi, zakoni jako pogoduju ženama koje hoće da opelješe svoje bogate muževe, jer u večini situacija i predbračni ugovor se može osporiti.
pa na sto je potrosio silni novac ?