Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije faca nebi ni povalio toliko
koji li ce nam kurac beker??!!! kurvar bjelosvjetski..
tesko da nesto moze ici kako treba kod nas.Nas teniski savez je propalitet jer svi samo gledaju kako da se nakradu novca a sto talenti propadaju nikom nista.Da ne govorim o teniskim klubovima,cisto sranje!!!zasto nam treba turnir za veterane?Beker je dobra reklama ali ne vidim puno mogucnosti da ce doci.Pa tako je kod nas,mlados propada a odgovorne zaboli dupe.
Ma i to ce biti kao i sve do sada. Ko sot je i Lennay Krawitz dosao. Ali eto ako se ipak desi bit ce dobro za ovu drzavu.
KAKO MRZIM OVE NASLOVE SA UPITNIKOM NA KRAJU?
nadajmo se da ce proci, vazda kod nas sve najave pa rijetko kad bude ista od toga :)
Jao ludnica! Ako se ovo zaista des bice to super reklama za nas grad i nasu zemlju. Samo naprijed. Svaka cast za organizatore svega ovoga!!