Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa po koji put ... :D
pocela je preprodaja ulaznica za utakmicu heheheh, pa prije cu otici u afriku da gledam repku nego u zenicu....
Osvoji ti jedan ATP turnir pa pricaj... Santoro je imao nadimak carobnjak zbog neobicnog stila, ali budi ti danas originalan u bilo cemu pa onda laprdaj... covjek je legenda, a pobjedjivao je u karijeri mnoge velike igrace. @mido hz Za tvoju informaciju Davidenko igra cesto dvorucni volej prilikom izlaska na mrezu!
haha eki santoro legenda sa 6 atp turnira haha
@Santoro_lege... hahaahah cuj magije nam pruzao,kakvu si tu magiju viidio u njegovoj igri,covjek kkoji jedini u svijetu igra dvorucni slice,kuca sa dvije ruke i to ti magija? hahah--- u svakom slucaju nije malo igrati 20 godina tenis...
Legendo hvala ti za sve magije koje si nam pruzao, tenis ce bez ovakvog originalnog majstora biti siromasniji!