Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih navijao za Bosnu,al Ce.rić kaže da je Turska naša m.a.ti,a gdje si vidio da in.san ide protiv m.a.te.re
Turke gledamo kao svoju braću a Bosnu kao svoju državu i rado idemo u Tursku na odmor i oni su uvijek dobrodošli nama. Volimo da naša država pobijedi Tursku u bilo kojem sportu fer na sportski način i ako izgubimo protiv Turske u bilo kojem sportu želimo da se Turci što dalje plasiraju. Mi znamo ko su naša braća a volimo svoju BiH a ne ko ostali što se Srbiji i Hrvatskoj ulizgavaju i misle da njima pripadaju. Sami sebe podcijenjuju i \"njihova\" Srbija i Hrvatska ih ismijavaju jer ispadaju beskućnici i neće ih nikada prihvatiti kao svoje jer su i oni za njih glupi Mujo i Haso jer su iz Bosne bez obzira zvao se Boris ili Franjo a Boga mi i mi im se smijemo.
jaci smo u svakom sportu od turske iako ih ima dvadeset puta vise.pobjedjujemo sigurno.kod njih je problem inces jjer se prce sa familijom prvog koljena pa su valjda radi toga malo rahiticni.nigdje ih u sportu nema.
Najbolje bi bilo da ga popuse obe ekipe, a posto moze samo jedna neka to budu ovi iz nakazne tvorevine sa 24%.
Bilo ko da pobijedi nas je.
Treba ih pustit da nas mlatnu ne bi li dali kakve donacije ovoj napacenoj zemlji.....
Ko god pobijedi ...naš je....
Imo mrlju na ekranu procitah Davis Chup hahha
Sreća vaša pa vas nije zapao Madagaskar!
Sad će da udari srpska poturica na turčina he,he,he,he,...
imamo sansi- c i j e n a t o r.b a
Bosnjaci .. Turcima su prva braca - Azeri (stanovnici Azerbajdzana)
di je Lijepa Naša ?
Ilhan je opasan ali bar cemo imati podršku s tribina :)))
najzad igramo kod kuce