Fed kup
0
BiH - Rumunija 0:2
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta cu jadna i sirota ? Kakva bi i mogla drzava biti,sa ovakvim muslimanskim moronima . Jasnici se nesto prse, a goli su brabonjci u svemu . Ovi kvalitetniji , Srbi i Hrvati, koji bi i mogli neto napraviti u sportu, me ne vole ! Valjda sto ovi prvi brabonjaju previse ? U svakom slucaju , upravo mi situacija u sportu pokazuje , da najvjerovastnije necu jos dugo.. Svaka me koska boli , valjda se raspadam . A i sto ce mi zivot , ada sam manje vise oduvjek nakaza od drzave !
ha ha ha mamicu vam neobrezanu i prljavu ( kupanje 1x godisnje) ! vi cete nest\' pricat :D a usha tamo prljavci bradati :D
obrezani, igrajte hrkljusa, sakom posred cela, to je nivo vase IQ ....buuuaaaahhhaaaaaaahhaaaaaaaaaaa
ajde ovo za skole bi prije nama srbima prepiso,a i sami smo turska kopilad,a ni ne borimo se za kosovo,a i krajinu smo izgubili,ups i crnu goru. ups ko je tu idiot!
ni za sport niste... turska gamad. niste za islama, niste za skole, niste za sporta, niste da se borite za palestinu... pa sta da radimo sa vama?
...kakav si ti to covjek ?Nemas emocije ? Mene bas raduje. Mnogo volim kada predstavnici, ove gadure gube !! Valjda sam pakostan...sta li ?
i mene zub,pa svak svoju ranu sisa
boli me .urac