Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast nasim sportasima, nasem ponosu! Svaka cast svima koji ih pozitivno promovisu i Premijeru, koji prepoznaje kvalitet ovih momaka, te javno prezentuje njihov rad.
Jedan od rijetkih političara koji pomaže BH sport! Samo tako nastavi
Premijeru ,i na drugim poljima si dokazao da si borac za Pravdu,i za ovu drzavu,a uvijek ce biti negativaca,placenika i dusebriznika sujetnih koji zive od toga da pljuju na druge,i da stavljaju sve u isti kos,one koji se bore za ovu drzavu i one koji je koce.
Ovaj prijem ce svakako puno znaciti ovim nasim mladim teniserima,sigurno ce im biti podstrek za daljne rezultate i meceve. Ovakve za politicare male stvari bi trebala da bude svakodnevnica,da se svi oni koji promovisu nasu drzavu na lijep nacin ugoste,da im se jednostavno zahvali na tome.
Tomislav Brkic najveci bosanac i hercegovac !!
Podrska mladim sportistima ne izostaje....
Lijepe naše lutke! Ponos države su naši sportisti, svi do jednog!
Svako sportas i covjek koji na lijep nacin predstavlja svoju drzavu je zasluzio jedan vakav prijem i podrsku drzave. Ovo je sasvim ispravna stvar ove vlade,svaka cast !!
sportisti su ti koji nas najbolje predstavljaju po svijetu !
Jeli to jos jedna od predizbornih kampanja.............ha........sad si se sjetio da ih primis, mora da im objasnis koga trba da zaokruze.
Nikšić primio sve i jednu reprezentaciju i selekciju, ne lupetaj zaboga. to mu je i u opisu radnog mjesta tako da... beri pamet.
A jesu se uzyebali pred izbore odjednom "primat" sportaše i čestitat im...DaBogda ih PRIMILI od svih! Godinama ne yebete živu silu, što je toliko tih mladih ljudi osvjetlalo obraz cijeloj naciji, otimate im i ono malo što dobiju i sad odjednom kao vi cijenite njihov trud??? Ublehaši !
Primiti će oni NJEGA na izborima!
Ja se zdušno nadam da će tako biti...ali iz dana u dan sam sve pesimističnija...