Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, vjerujem da za Dzumhura nista nije nemoguce.
Reketom ga Damire!
Ubit će ga Džumi mokrom čarapom
I ovaj kao i Džumi pobjedi nakon preokreta
Dovesti Dejanu na 20 minuta i ne treba mu ništa od lijekova xD Letit će po terenu
Oj Tomase,Tomase baca te Džumi podase :)
Dati damiru 2 apaurina i mlatnut ce ga u 2 seta bez problema
ali dajte mi bar koju markicu online npr na paypalu ili mi kupute jedan fajl, ko je zainteresovan, reći ću mu tajnu, ja skinuo terabajt za 6 mjeseci potpuno besplatno, čak ja to reko bhtelecomu, ali boli njih... čak firma koja to daje po max brzini uz dokup, meni dala džabe jednogodišnji account, brzina 250 kB/s, svaki dan potrošim nekolicinu giga
Ljudi, ja skonto besplatan internet u bhmobile i mtel, a valjda može i u eronet, znači samo trebate 3 stvari: mobitel koji podržava tethering (ako ćete da koristite taj internet na drugom uređaju npr laptopu...) ili android 4 ili veći, da nije istekao kredit (znači ako hoćete stalno besplatan internet dopunjavajte kredit 5 km bar jednom mjesečno radi roka, naravno kredit dodatno potrošite za šta hoćete) i 3g mreža (ovo je radi dovoljne brzine, iako radi i na 2g samo sporo)