Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznenadjenje sta li?Pa u vijesti odmah.
neznanje
Čuj...?!?
Što prije shvatimo da su Bašić i Džumhur ispodprosječni igrači, lakše ćemo prihvatiti njihove poraze kao normalnu stvar.
Ja sam to shvatio poodavno. Doduse, ne bih rekao ispodprosjecni nego prosjecni, kakvih ima puno. Inace, idu mi da ne kazem gdje oni "strucnjaci"' koji ih dizu u zvijezde nazivajuci ih majstorima, fantasticnim, nevjerovatnim, doktorima itd. Realutate koje oni postizu treba samo konstatovati ili cak nisu vrijedni paznje a kamoli euforije
...na nije moguce!