Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako ti je to kad imaš bogate roditelje i iz fine si familije. Ništa posebno...
Evo i da vam se ja o kome je pisao clanak javim :) Moji roditelji nisu bogati, cak sta vise, tata mi je slikar, a mama nezaposlena, znaci toliko o tome da me neko pomaze. To sto sam u Slovackoj studirao je samo iz ralzoga sto sam imao stipendiju, nemam nikakve korijene tamo.. Sam sam ucio strane jezike i sam sam radio turnire, nikome me nije imao gurati, a iskreno u ovom svijetu jako je tesko nekoga progurati. Eto toliko, cisto da ne bude zabuna :)
kako se kazhe "da iskamchim" na 5 stranih jezika koje gore navedeni poznaje??
Sudio sam mu ja tako i sudio al' šanse nije bilo da mu presudim.
a micica, nije dobio autogram, pa ide tracat na klix :'(
A zasto se sve mora svoditi na : balije , cetnike , ustase zar nije logicnije a pogotovu u svijetu sporta na uspjesne i neuspjesne ???
Bas me interesuju licne karakteristike ove osobe koja je dala minus , tebi se Discovery mora podhitno posvetiti , serijal da naprave o tvom mozgu :(
Zato sto su glupi ovi ljudi!
Roberte Dacesin ...srbendo,pa dje si pobratime
Sta kaze nedodirljiv Rafa a to on htio malo da ga opipa ili sta....
a šta kaže za đokovića
Sude mi dusmani moja ljube...