Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jarane Azarenka dere..Ovi što se žale na vrištanje - taj argumet mogu mačku o rep...
Dovedite kakov dvometrasa bildera crnju nek je isprangija ko štuku pa nek ima razloga da vristi..
U BRED PITA DUGA K.I.T.A.
@;P.i.p.o 20.02.2012. u 00:01 Jel\' ti to iz iskustva, mora da se u opste ne oglasavas poslije seanse.
Meni ide na zivice skupa s onom Sarapovom, ali iskreno receno ko od ozbiljnih ljudi gleda zenski tenis? Pa cak i zenama nije cemu, a svaki normalan muskarac koji se bavi tenisom zna da je to eto radi reda. Svaka cast zenskim igracicama ali to nije to, isto sto zenski fudbal nije to to. Zene mogu igrati na jednakom nivou sa muskima rukomet, odbojku te neke atleticke discipline, gdje dinamika je bliska muskoj, a sto se tenisa tice, pa nije dzaba najbolja od 3 seta kod zena a kod muskih najbolji od 5.
ma nek vristi koliko hoce kad je najjaca...mada mi se cini da nju niko ne dere dovoljno pa svoj bijes lijeci na terenu...
Trebala ga je upitati da li dipr kada se najede hagra : 0
Poredjenje uzdisanja i hrkanja = nema veze
Je l\' to i ti hrčeš dok spavaš?
Dugme za šta?!?
Haj ne filozofirajte. Cura igra najbolje, najkonstantnije i bez oscilacija a to koga iritira što ona vrišti to je vaša stvar. Imate dugme za mutiranje na daljinskom prebacivaču pa udrite.
Ja bi joj reket od glavu razbio kad bi meni nako, stvarno iritira kad gledas preko TV-a a zamisllite neku sto igra protiv nje.
Mogu mislit kako tek vristi dok se dere HOHOHOHOHOOH
to ti ne bi???
Milijardu puta bolje izgleda na terenu nego u ovoj bjeloruskoj tradicionalnoj nošnji.
što je ružna
Ne razumijem likove koji dodju da gledaju njen mec Koji perverznjak moras biti u PM da bi to slusao jos kad igra protiv Sarapove