Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzumhur je solidan igrac nivoa chalenger-a. Na ATP-u ima strasne probleme, doslovno svaka pobjeda je ko kuca. Problem je sto nasi momci nisu imali ok uslove u ranijoj fazi teniskog formiranja tako da svi imaju dosta prostora za popravke stila igranja i vuku dosta repova koji se jasno vide na najvisem nivou... Generalno BiH dobro stoji sto se tenisa tice, skoro svake sedmice neko od igraca je aktivan i na pragu smo da imamo dva igraca u top 100 sto je velika stvar.
e moj damire ne mozes ocekivati top 50 a od ovih levata gubis :S
kad je ovaj Dzumhur u putanju ja samo vidim poraz od ovog poraz od onog :D
e jbg.
Klix, zasto ova slika? Od mora drugih slika?! Momak uopste nije toliko ruzan, a ova slika ga stavlja u top najruznijih. Pa jbm mu, zar to nije moglo bolje?
ne lezi mu nikako ovaj berankis. u Davis cupu ga je dobio , evo i sad. steta za damira, ako misli napredovat mora dobivat ovake meceve. nece on dobivat puno prilika za dobar zrijeb,
ma ne odgovaraju njemu ove brze podloge, biti ce bolje. Samo naprijed Dzumi!!!
Sa ponašanjem koje je do sada pokazao u karijeri, teško da može ostvariti velike ciljeve, ali ja ga podržavam i želim mu uspjeh u budućnosti!
Dzumi bice bolje
Fino si odgirao majstore, svaka čast, nema se šta prigovoriti, bolji čovjek momentalno od tebe, puno sreće na sljedećem turniru!