Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasičan sretni kloc koji je prošle godine imao sreće jer nije igralo 10 standardnih igrača koji bi se raspoređivali po turnirima u kojima je stigao do završnice umisio se da zna igrati i sada ego ne može podnijeti da gubi mečeve od tenisera koji su rangirani iza njega dosta a igraju 5x bolje od njega i predaje meč i izmišlja povrede otic malo posaditi graha paradajza paprika i brati to a ne brukati i sebe i naciju da ti se teniski svijet smije i zviždi svaki meč
Nikad ga nisam pljuvao ali ovo je sramota. Po ovome sto citam ovaj mali ga je unistio. Al' fkt je umislio da je Federer. Bogte mazo fol on pravi press konferencije svako malo, prica o rezultatima itd. Pa to ovdje u Ch medijima ne radi Federer, Wawrinku vidis godisnje u novinama ako ne igra neki vazan turnir.
dzumi ima takav mentalni sklop kakv ima..ali on je nas najbolji sportista..covjek je medju 30 najboljiih tenisera na svijetu...ni u jednom sportu nemamo top 30 igraca
@ValarMorghulis imamo Dzeku, on je 28.
Kakva bruka i sramota.
Ja sam baš budala kad sam pomislio prošle godine da od tebe može biti teniser.
Jedan individualni sportista, teniser, iz sportske vukojebine Bosne i Hercegovine, nalazi se na 31. mjestu na ATP listi. A vi, vrsni poznavaoci sporta, veliki i uspješni ljudi, ne birate riječi da ga ponizite. Paradoksalno, zar ne? Oporavi se Damire, i vrati se još jači!
Sta je Damire pobogu brate.Ovo tebi ne prilici
Njegov je domet ovo što je napravio.
Kakva psiha...
predaj se štrumfe izgubio si boj
Brz oporavak i sretno u 2017
Pardon: 2018
u komentarima nista novo, bojim se da cemo isto gledati i veceras poslije rukometa
40 i kusur stepeni ,desava se ... Samo naprijed Dzumi ide sada onaj pravi turnir !
21 stepen.
@reuf1985 vidis da je čovjeku nick RealanZe nemoj ga sad i ti čovjek je realan :P
Ubio ga Australac ko mraz paprike. Fol povreda