Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugledaj se na Fisha pa nekad predaj mec dok vodis...nemoj bolan biti kukavica ko ostali Srbi, ti si sportista, nadjacaj to!
@ssss de momcino napisi nam da i mi nesto naucimo, pomozi nam, prosvijetli nas. hahaha. kad neko nesto si umisli. ti stvarno mislis da nesto znas.
Jel Djokovic imo neku povredu ili se mozda zalio na neke bolove u ovom setu sto je izgubio sa 4:6? Nisam pratio mec, tako da nisam u toku :S
Evo sad sam nesto piso, piso pa na kraju izbrisah. Nema smisla da ja vam objasnjavam da je tenis igra koja se boduje, a ti bodovi iliti poeni sve govore. Prema tome, o Novaku samo moze pricati Nadal, Marej i pomalo Feder, a ovaj camuga nema pravo glasa, bas kao sto ga nemate ni vi pacenici. Laku noc i sanjajte tenis jer ga samo moze sanjati.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Igrac poput Federera se NIKAD vise nece roditi.Djokovic i Nadal su trenutno vodeci,ali da dostignu sto je Federer mogu samo sanjati :)
Fedex, hajd majke ti angazuj djokicu da ti veze pertle...mozda i on jadnicak bude nekad imao 799 pobjeda.. :D
FEDEX mašina...najjaci svih vremena idemo do kraja
Tako srce moje:-) A ne kao Djokovic koji gubi set od levata Troickog...