Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav svima neopterecenima , Nole svaka Ti cast blago zemlji sto ga ima , vidim gledate u njegova krvna zrnca ( mama Hrvatica , tata Crnogorac ) ali to nema veze covjek je najbolji ambasador ( veleposlanik ) svoje zemlje Srbije , puno imas navijaca u Tuzli i samo tako Nole budi ono sto jesi NORMALAN i neopterecen sportista ( sportas ) !!!
bali.je jel muka......hahahahahaha
Drage moje komšije preko Drine...i bošnjaci i srbi i hrvati....Prvi put komentarišem ovako ali moram....ja sam 81.godište i pravo da vam kažem saosećam sa svima koji su propatili i koji još uvek pate zbog onog j.b.n.g rata i svih ratova ovde vodjenih....ali....sram vas bilo sve ...reeedoooom...ovde bljuvotine uglavnom pišu oni koji nemaju pojma šta je bilo,po godinama mislim,klinci napaljeni rečima političara.....Opametite se...sutra ćete se ženiti i udavati onima koje sad pljujete,i šta onda?Opraštajte ali ne morate da zaboravljate....ko razume -razume..pozdrav iz Srbije svim dobrim ljudima
Odkud na ovom portalu sportovi koji su samo za gospodske nacije.Sada svaka b.alijska nakarada moze komentarisati.A jos ovi koji se smiju sami svojim komentarima,prava balincad.Cim Djokovic nesto osvoji ovi grizu m.uda sebi.
Potpunu pravu definiciju Bosnjaka je dao Turski ministar spoljnih poslova Muhamet bej Davutoli.Ona glasi: \"Bosnjaci su cuvari istorijskog kulturnog nasledja Turske zajedno sa Albancima \'\'.Dakle niti Bosnjaci niti Albanci po Davutolu nemaju svoju autohtonu kulturu ,vec je to izvorna Turska kultura.Posto su Srbi i Hrvati u dodiru sa tom Turskom kulturom [ Srbi u veoma maloj mjeri danas,a Hrvati nesto vise ] tj.Bosnjacima nema vise dileme da su Bosnjaci po kulturnim ,religijskim i obicajnim tradicijama ustvari Turci, a njihova Bosansko-Hercegovacka autohtonost se ogleda samo i to samo u jeziku kojim govore tj. jos uvijek nisu zaboravili Slavenski korjen,mada i to sve vise blijedi jer Bosnjaci danas uglavnom govore poturcenim Srpsko/Hrvatskim jezikom sto ih je 100% udaljilo od Srba i Hrvata. Bosnjaci prema Davutolu sluze za odrzavanje globalnih interesa Turske na Balkanu i nista vise.
\"ajte,muslije,ne tugujte,i vi ste odbranili svojih 24%!
Ma y.e.bo tenis 500 godina Turskog sexa nije šala ha ha ha ha
Hallo ej u pitanju je tenis IDIJOTIII ,oladite malo
bravo nole, dala bih da mi svrsis u usta
bre poserem se na tebe novak
bosnjaci su srbi islmaske vjere.zato su nam i najslicniji
mus/liman sam i mrzim djokovica zato sto je sr.bin.. voliom sve sto je vezano za is.lam i ser.ijat
de bre sta vam je ljudi, ja jako volim ove ljude ovde na sajtu, iako pljuju Srbe, zato sto jesu da budem iskren duhoviti, i uvek kad hocu da se nasmejem od srca, dodjem na sarajevo x, nema duhovitijeg naroda od Bosanaca ;) imaju smisla za humor, nebitno ko srbi, muslimani, hrvati, na sve fore se kidam ko lud keve mi :) samo tako nastavite! i kad zebavaju Dodika Tadica, Djokovica, i kad Srbi zebavajju njihove politicare, ali komentari su stvarno da se upisas! ozb sam! :)))))
je.o vam novak kompletnu familiju,gje je clanak o utakmici juve-napoli.....stoko neuka
JOJ TEK SAD VIDIO... OOO ZABOLI ME GYJCA ZA OVIM PAPKOM I TENISOM UOPŠTE... ĐOKOVIĆ JE OBIČAN MJEŠANAC (MAJKA HRVATICA), A TO SE KOSI ZA NAŠIM IEALNIM ČISTIM SERBSTWOM.... ZATO- MI NE VOLIMO ĐOKANA, HRVATSKO K0PlLE
obranio ili oDbranio? -.- zar to nije od glagola ODBRANITI....a ne Obraniti -.-
TRENUTNA BANKA: 21 920 kn, STANJE LISTIĆA: 34/73, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Svratite i pratite me putem stranice: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR 13 750 kn BESPLATNOG profita u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 5170 u 20 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Uskoro kreće drugi ciklus nakon 3 BESPLATNA MJESECA, parovi su na blogu čim ih odigram i pošaljem pretplatnicima da vidite o kojim je parovima riječ. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Sretno!