Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2:0..drugi set jos bolja igra Dzumija..najzad igra kako zna i moze..samo da odrzi ovaj nivo koji u stvari on ima ali retko je do sada uspevao da ga primeni.. i bice pobeda jos..
@Sajmon samo ga visina zajebaje zbog kojeg mu servis i nije nesto. Bolje igra na tudji servis nego svoj.
Kako sam dobio kredit u 1 sat od ovog zajmodavca ime gospođa Sheniqua Eatman, kad sam vidio ljude s obzirom iskaz o njoj i kontaktirala nju također i obrađujemo dalje sa kredit transakcija može li smatrate da u roku od sat vremena i primati iznos kredita u mom računa, obratite se je na e-mail [email protected] Mrs Antonio Maribel
Fino fino pa probaj jos i dalje proci
Klix bolje da nista ne objavljuje.. Kada igra turnire u tisini negdje daleko pobjedjuje bez problema, cim se malo euforija napravi i svi pocnu nesto ocekivati od njega on zijani. Uvijek sam govorio da nekadasnji broj 1 europe mora biti medju 50 na svijetu, i dalje mislim da je damir spreman za to.
Bravo, Dzumi. Samo naprijed! I ne zamjeri na kojekakvim komentarima. Znas kako'e: ustanes, nemas za kafu, nemas za cigar duhana, a majka/zena/sestra ne daju vise ni_marku 'da si mi iz_oka'...Tuhafli je to osjecaj, svak' ti kriv, pa i Damir Dzumhur, prvi BH teniser svih vremena. Uostalom, iste smo gore list, pa i_ja i_ti znamo - ima nas i s kolca i s konopca.
Stvarno nevjerovatan uspjeh, ove godine ulazi u top 50.
zaradilo se dovoljno para, pa se ne igra za kladionicu vise
Nesto mi ovdje tukne