Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sport I politiku ne treba mjesati. ATP je u pravu
Zašto molim? Zar sportisti nisu najbolji ambasadori, promotori lijepih stvari. Zašto nebi promovisali mir i osudili rat?!?!?!
Sport je odavno politika,sto mozemo vidjet na srpskim I hrvatakim utakmicama po vecem broju zastava "Kosovo je Srbija" I tkzv "Herceg Bosne".Odroni od patriota
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najveći sam zamislivi protivnik zločinačkog putinizma, ali mislim da je odluka Wimbledona štetna i nepotrebna.
AcidMilk Ne slažem se, meni to onda liči na kremaljsku propagandu, oni zovu ukrajinske civile "pasivni nacisti". Nije jadni Andrej Rubljov kriv što je stanovnik države u kojoj se dešava najveći savremeni mentalni poremećaj, ruska varijanta fašizma.
Zasto onda taj Rublov ne kaze da zna sta se desava,nego negira bilo kakvo znanje o time sta se desava.Da li je slijep ili ignorise?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovi igrači prave pussy, gdje im je solidarnost?! Bar prvih 10 da se dogovori i bojkotuje ovaj turnir. Britanske rave ukenjali se da im se ne desi da kraljevsja debilska porodica mora Rusu aplaudirati. Debili svoju princezu ubili da je nebi misliman napumpao.
Bojkot ba kakve veze ima teniski igrac sa bilo kakvim ratom?
Wimbledon treba prebaciti u Hong Kong
Odmah sankcionisatii momentalno i ako je na turniru.ATP.vidi sabaljenke moze bez zastave kad je u pitanju lova i mogu sva ponizenja voli Europu u Europi ima love a love nema u usranim rusijama i bjelorusijama
To je trebalo napravit i bez situacije u Ukrajini, glupi englezi i njihova pravila
Samo oni teniseri koji se ograde od ruske invazije i agresije bi meni mogli učestvovati na turniru. Takođe i iz drugih zemalja bih zahtijevao takvu izjavu. Pa kakvu poruku šaljete ako šutite, to je oduvijek bilo odobravanje. Znači uredu je da ruski vojnici siluju žene i djecu, da ubijaju slabe i nemoćne, da sravne sve sa zemljom! Bojite se Putina? Kako agresija na drugu zemlju može imati opravdanje?
Zašto to niko nije tražio od Američkih tenisera kad je Amerika izvršila ništa manje neopravdanu invaziju na Irak 2003?
Zasto to nisi trazili kad je Rusija izvrsila neopravdanu invaziju na afganistan 80'
Wimbledon veci I od atp-a I wta zajedno
Ja nisam procito nigdje da se ijedan od ruskih igraca ogradio od zlocina I agresije.Cak sta vise negirali su da znaju ista oko Ukrajine I rata,sto je nemoguce.Dosta cinicno...
Subjekttt1432765 Treba imati hrabrosti i za to, samo kažeš da je u pitanju rat (dakle, očiglednu istinu) i prijeti ti 15 godina zatvora. Za suprotstavljanje ratu prijeti ti i izopćenje iz zajednice, kako kažu iz Kremlja, prestaješ biti Rus. Nisi više čovjek, nego neprijatelj.
I jos treba srbosmrdonje i Ovnoorbanovce janezovce a i kroate radi milojka