Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LoL Novica prno u fenjer xD
ko ce kome,ako nece svoj svome :D
STELA !!!!!!!!!
@ @.. Polako brate osvetit cemo svaku prolivenu bošnjačku krv
@@...: ti zbog toga trebas da budes oprezan a ne naivcina da opet stavis glavu na panj zbog ideala u koje samo ti vjerujes.
c.e.t.n.i.c.i su mi ubili oca! ali ja zbog toga trebam da mrzim Djokovica jer se je rodio kao Srbin? jok..
Pa dobro, kako sada igra ne vjerujem da ce biti u stanju odbraniti tih 10 000...
Nece pasti na 5. mjesto ako ne odbrani sve poene,ako odbrani i 10 000 ( sad ima oko 14 000 cini mi se) bit ce mu vjerovatno dovoljno za 1. mjesto jer sumnjam da ce Federer i Nadal 2012 ici preko tog broja
Ode nole, berdyh je spucao ferrera. A nadao sam se polufinalu nole federer
da je bio 92 blize,vidio bi njegovu finocu
Super je odigrao Janko, stvarno za 5, i sve je u boljoj formi. ostavlja dojam nekako kao jako fin, drag, normalan momak.
da je najveci sezonu bi zavrsio triumfalno, a ovako iako prefektna sezona ostaje gorak ukus. zadja 3-4 mjeseca nista osvojeno, losa igra. ali samo velki sampioni mogu cijelu sezonu igrati najbolji tenis na svijetu-a to je roger federer (ne mislim na ovu sezonu nego kad je on bio glavni). mislim da djokovic sledece sezone pada makar na 3 mjesto. pogotovo prvih 6 mjeseci gdje je svaki turnir osvojio i sad ako ne osvoji gubi poene, a ne vjerujem da moze ponoviti ovogodisnje igre.
Vidio bih da li bi ga volio da su ti srbi došli na vrata 1992.g. Zato poslušaj drugaricu, jer ona zna ono što se ti praviš da ne znaš.
hahahh samo ti gubi djokovicu !
ovaj Janko se cini ok, nesto mi nije odbojan ko djokovic
Ovaj Djokovic postao ko Fk.sarajevo... svi ga gaze :(
hahahha, sta ce, propada polako :D Nece on jos dugo biti prvi. Priznajem, jedno vrijeme je bio predobar, niko mu nista nije mogao, ali svemu dodje kraj ;) A vi koji komentarisete da je Djokovic najbolji i da Federer i Nadal sanjaju da budu kao on, jadni ste. Jednom u zivotu pogledali tenis i Djokovica koji pobjedjuje i nesto mi znate. Djokovicu treba jos puno odlicne igre i kondicije da bude kao Nadal sto je bio, a o Federeru da ne pricam. A i vidimo kako je najbolji, aa joj mene, PA BOLI GA RAME xd