Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole razbucao 2 puta u par dana kiborga genetskog inženjeringa kome u čip nisu ubacili opciju da se nekada treba i nasmijati, pokazati emocije.. zato su svi, sa prostora bivše YU, naši sportisti kraljevi, igraju, uživaju, smiju se, plaču, makar djeluju kao ljudi a ne kao mašine..
Mala dopuna : Novak Djokovic jeste Srbijanski teniser,ali je on idol svih Srba na svijetu pa prema tome Djokovic je SRPSKI TENISER,jer ako neko od vas prati komentare na ''Eurosport''-u zapazice da Djokovica uvijek tituliraju sa SERB,a ne sa Srbijanac.
znaci i nole je genocidaš?
kada slaninash djokica osvoji ono sto je najbolji ikada osvojio onda mozemo pricati.. fedex igra tenis onako,za svoju dusu,malo rekreacije nije na odmet u njegovim godinama.,.
5Čovjek koji uzima kladionicama mjesečno više od 1000 eura čiste zarade. Nema tu nikakvih dojava i dječjih igra. Taktika je skroz jednostavna, sa puno discipline, iskustva i mudrim odabirom parova na listiće. Posjetite i provjerite: www. psihobet . blogspot. com
Federer je jučer dokazao svoje majstorije, kao što na Sky Sportu kažu: "Jedan od najkreativnijih tenisera ikada jeste Federer, odliku koju Novak nikada neće imati!". Čestitam Novaku na pobjedi, ali sa obzirom na razliku u godinama Roger je pre pre dobar...
Vidi poznavaoca tenisa ajde malo DZunhura opisujete ili kogs vec imate,.
Kada budete imali jezik Pismo,istoriju,slikare ,naucnike,onda mozete da kazete kako I sta se kaze na nekom jeziku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pricajte vi sta hocete ali Fedex jos nije za penzije,igra on jos odlican tenis,e sad sto su taj nivo igre Novak i Rafa prevazisli to je druga stvar.U svakom slucaju pobjediti bilo koga iz top 50 a kamoli Fedexa u 72 sata je moc!
Igra Federera ne podize pritisak,dok igre Rafe i Noleta podizu tenzije svakome bez obzira s kim igraju.
Realno...tesko vise moze da parira vecini iz top 10 a ovdje je u sustini sve zavisilo od Novaka. Kako god, s jedne strane je za respekt da uopste zeli da igra tenis poslije toliko godina i bice steta za tenis kad se povuce a opet mozda bi bolje bilo da se povukao jos ranije jer je ocigledno da su mu turniri 250 i mozda 500 nekakav krajnji domet i to ako ovi mladji nisu u formi ili ne igraju. Ja jesam Novakov navijac ali Federer je ipak najbolji ikada i mozda. Mozda najveca steta je sto recimo 2010-2011 nisu sva trojica bili negdje s istim godinama starosti i nivoom igre ...gledali bi mi jos mnogo epskih meceva...ovako ostaju (zasad) Novak i Rafa i mozda se jos pokoji umjesa.
po mom skromnom misljenju, u momentima kad se mec lomio (na 2:1 za djokovica u trecem setu), federer se iz nekog njemu poznatog razloga upusto u maratonske relije sa po 20 udaraca i izgubio takvih 4-5 poena zaredom.. a u drugom setu je pokazo kako ima sanse samo ako igra na brzo rjesavanje.. ono sto je meni ko laiku zanimljivo (a tu je mozda i kljuc pada rozerove igre) je da mu sve vise loptica pada "u noge".. ili vise ne moze stici, ili ga zaboli kita.. ;)
Razumiješ se u tenis, ko' mara u kriv k.u.r.a.c!
tvoje skromno misljenje nije uzelo u obzir da federer ima 33 godine i sto se tenisa tice davno je trebao u penziju....on se super i borio i mislim da ga je novak uzeo sa pola snage :)
Pa šta ako ga je pobjedio?! I džumhur je pobjedio becka, na kalesija-openu, pa se bošnjaci ne hvale....
zato sto su bosnjaci razumni i normalni a bosanski pravoslavci previse obojeni genocidom
Srbi spavaju :D