Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vec Djokovicu listate lozu i korjene, onda vi tzv. Bosnjaci prvo malo analizirajte svoju lozu tj.kako ste nastali tj.sta ste bilo prije nego su Vas poturcili ! I prestanite momku zavidjeti na uspjehu, vidite racuna o svom mizernom zivotu !!!
Trenutno ubjedljivo najbolji ....cestitke
16 uzastopnih finala, od toga 12 osvojenih. Godinu dana na svakom turniru usao u finale. S tim sto mora da odigra jedan 250 i 500, sve ostalo grandslemovi i mastersi.
I ko kaže da se reketiranjem ne može fino živiti. Ovo je reketiranje u pravom smislu :-).
Pobjedjuj Nole dok mozes, eto Dzumhura, cim ispite ispolaze!!!
Too Nole ustaso...
muka je na tebi hahahaha
POSTAJE DOSADAN OVAJ TENIS.
18+
Nemam ništa protiv Novaka,čovjek je najbolji,ali nema Roland Garros,a Nadal i Federer imaju sva cetri,a svak zna ko prati tenis sta znači ujediniti ta četiri turnira.On jeste veliki igrac,ali bez ovoga nikad neće biti najbolji.
Ne brini se, osvaja ove godine
Svecana loza izgleda kao konferencija Arapske lige :-) Samo pokojnog pukovnika nema.
Za pukovnika si stajali mirni minutu prije meca da mu pruze sve pocasti koje mu i odlikuju :-()
izdominiro ga crnogorac...vamos, tamos, lobos :)))
ispravka, crnogorski Hrvat
@mariijuana Srbin, kao i Tesla. ČIm je neko uspješan, odmah ga grabe mizerne nacijice, koje nemaju bilo čime da se ponose, osim sramote koje nose od svojih zločina, nad drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema još Roland Garros,godine prolaze,a Nadal to drži pod kontrolom. Imao je priliku prošle godine,i ko zna hoće li je opet imati,a bez ovog turnira nema nista.
cuj ovog debila,nema nista...e nek ti imas sve,pa ne sve ide u materinu...zavisti i zlobe vidim najvise.
ko stramplu....
steta nije bio na proslavi kod komunalnog konja dode.....al nebrini mali cika dodo ce da te ljubi dole