Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasluženo za Britanca, čestitke! Fedex ti si bio i ostato TITO, gigant kralj car N01 svih vremena za tebe je ova medalja ko zlatna pokazao si svima ko si i šta si. PS. A gdje Nole na ovoj slici? :D
Svaka čast Andyu ! Ali ono što su nam javni TV servisi uradili je jadno . Prekinuti prenos FINALA i to na OI je sramotno.
Ma i srebro je dobro..:D Ipak je on br. 1 !!
@haha Znam druže da boli , priznajte do četvrtka ste se prsili zlatom, danas muk i tajac, danas ujedate na sve i sviju. Svi su vam krivi, ali đaba Nole vam je loser na ovim OI i to je tako. Više sreće za 4 godine. ;) I ja ne slavim pobjedu Britanca jer ja nemam koristi od toga, samo se naslađujem vama što proglasite Novaka junakom i oko vrata okićen zlatnom medaljom, a da igre nisu ni počele. Kada budete realni i govorili da je među favoritima i bez dizanja u nebesa ko da je kakav svetac iz SPC onda ću ga respektovati i navijati za njega kao što se radi za pravog susjeda-komšiju. Budite mi pozdravljeni. :)
Znam ja sta je Britanija,no hvala sto brines....govorim za tekst da se odluce...hocel ga zvati Britanac il Skot...i evo kao coban da te pitam hos ovaca uzet sad za Bajrama, akobogda... :)
zao mi fedexa jer je sigurno bolji al nek je bar izbacio onog \"velikog srbina\" sto se onoliko dize
Rocker nemaš svojih pobjeda da slaviš, pa slaviš tuđe poraze...jadoooovane sirotinjo duhovna...
Čobane nauči šta je Britanija.
natrpali na vimbldonske terene pijeska ko bhalije na bilino polje pred baraz sa portugalom
Pa sta je covjek jah Britanac, jah Škot...odlucite se za jedno.
@NOLE Nije lako prvo Andy započne, a onda ga del Potro dovrši. Boli brate dva poraza u dva dana, nek sad viče jači si ku*ac bre. kako je to znao vaš veliki junak. Znam da je sad tuga i žalost u srpskoj. A naši su za pohvale u kakvim uslovima rade, treniraju i da ih je većina trenirala pod granatama dok su djeca bili dobro da išta postignu. I ne patim ja ni sekundem uživam u dobrim igrama i deranju guzova velikom srpskom teniseru Novako kako mu vi odmilja tepate, a vraga ste mu išta dali, da nije prismrdio pravim trenerima i dan danas bi na onim terenima od Partizana smrdio i ne bi dalje vidio od ATP Beograd i možda Budva. =)
A i ta prica vise, gdje su vasi takmicari bla bla....nije vazno ucestvovati, vazno je pobijediti! Okani se te price za luzere... Prema tome Noleta nema nigdje :D p.s. vjerujem da si iz RS, a Nole je iz Srbije..prema tome ne vidim zasto ga prisvajas...
@NOLE Rimtu ti tuki. Dušo, je\'l uš\'o...?Hehehehehe
24% procjenjivo. svinjaska pasteta muslim djeci za ramazan neprocijenjivo. za sve ostalo tu je zastava kragujevac.
Tooooooooooo, bravo ret.ardi sa klixa, evo i clanka konacno, bravo idioti, je.b.em li vam sve selj.acko, mrs! A i ovome svicarskom sm.radu sto mi izbi pare iz dzepa...cuj od bagavog Murraya izgubio, ccc.
@Rocker sta se ti nasladjujes, jado, gdje su tvoji takmciari na olimpijadi...svih 5 na zdanjem mjestu i padaju od iscpljenosti...hahahha paćeniče mali, zavidni, mizerni čovječe...nije lako biti ti...