Beck predao meč zbog povrede
0
Amer Delić osvajač Sarajevo Opena 2011
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj ovog kloca...ovo na slikama nije Delic nego Basic...nije pod moranje da se komentarise ako vec ne znas ccc
a sto lici na federera na prvoj slici isti on
lepo je sto postoji sarajevo open mi u beogradu iamo serbia open koji je ipak jaci ali sve u svemu ovo pomaze sarajevu kao turistickoj atrakciji..pozz
\'\'Publika je bila podijeljena kada je saznala ovu vijest\'\' Publika - gdje je? Ne mislite valjda na ovih nekoliko ljudi koji sjede, hahahaha?
Delić će skočiti 150 mjesta pa će idućeg ponedjeljka biti oko 300. pozicije. Sudeći po njegovoj igri, bude li zdrav, do kraja godine će skočiti još barem 150 mjesta. A koliko je sarajevski turnir loš najbolje pokazuje podatak da je na njemu dosad učestvovalo više od 75 igrača iz top 100 društva i to većina njih više puta. Znači, ovo je jedan od najboljih turnira u svijetu u svojoj kategoriji, tj. ovog nagradnog fonda. Razlog? Termin održavanja i geografija, prije svega, a onda zadovoljstvo igrača boravkom u Sarajevu.
Turnir jest čemeran, ali jebiga, šta bi vi za 30000 eura nagradnog fonda...publike malo, neki neizbježno poluprimitivni, ometaju igrače pri servisima..više onako za koride..ali nema veze, sve u svemu, nek je Amer dobio, skočiće za jedno 80-90 mjesta, pa možda dobaci i do kakvog boljeg turnira... I za ove pametnjakoviće, Delić je bio 50 ti na svijetu, mogao je možda i više, međutim povrede su ga sje**ale...
Ma to su sve tarabe za naseg bosanca.hahahahahahaaa
Bravo, Amere. Skok od 150 mjesta i odlična osnova za solidan ranking već do ljeta. A drugi dio godine je tradicionalno tvoj. Ovo je deliću 6. osvojeni čelendžer. Bili ovdje Đoković, Troicki, Tipsarević, Bozoljac i - ništa. Bili i Soderling, Berdych, Čilić, Tsonga.. i ostali kratkih rukava. baš slab turnir!
Bez obzira sto mec nije odrzan, saka cast momci na egzibicionom mecu! I cestitke naravno za osvajanje Sarajevo Open!
svaka cast :D i da 100 posto provjerena informacija da nije namjesteno :D
sto se fura na rogera federera
Score ===== ???? like 6-4 7-5/ 6-0 6-0
kv 1
please tell match score!!!
yeahhh koliko je dobio 100 maraka? Sledeci je Federer
What\'s match result ? score ???
Glupko jedan Troicki neigra ove mahala turnire pa ga nece ni osvojit nista se nebrini.