Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osvojiš trećerazredni turnir i napreduješ sa 119834877428. na 119834877401. mjesto
svaka cast,dok on osvaja turnire u analiji ti iz maoce ostavljas komentare jado jedan haha
Dok cijeli svijet igra na Australian Openu, Mošnjaci ne mogu nigdje, do nekih rekreativnih turnira u Turskoj. I još pišu vijesti o tome: svašta.
mislim sta reci...napiso sam milion puta al evo i sad cu....organizujte semizovac open ili kakav srednje fjučers pa da ovaj osvoji nešto.... olaksajte mu, pa nafatajte kakvih tenisera iz stupara, oba vakufa, kladnja, kalesije, zavidovica....
pa, kako te samo nije stid ti, koji uvijek imas spreman \'fjucers maoca\'????rugas se , bezobraznice, a rijec je o profesionalnoj razini tenisa!sram neka te bude, mrzitelju svega bosanskoga!
svake sedmice igra neke turnire u Antalji. vidi se da je ki.ta od pe.nisera, dok sva normalna raja igra AO on igra turnir u antaliji. a slijedece sedmice ide na fjucers u maocu
Svaka cast Aldine!