Žrijeb Davis Cupa
0
Aldin Šetkić prvi protiv Danaca
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raspored teren br.1(iza mehine štale) teren br.7(ha se završi borba bikova) teren br.9(kod huseinovog ćućavca) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pih 4 ever hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuku i jao = nerfid dzumhur siledzija u svojoj porodici
Opet se selektor Vranić poveo ličnim interesom: na drugu ploču je postavio svog pulena (Šetkića), a ne trenutno mnogo boljeg Džumhura. Ustvari, to znači da vodstvo reprezentacije, dakle ne samo Vranić, smatra da će sav posao obaviti Amer Delić, a da drugi singl igrač mže biti bilo ko. Problem je što je Gorčić rekonvalescent.
ajmo naši................... međedi................
nekog provincijalca hahahaah
a ka*će fjučers u gornjoj bukovici???????? to osvajamo garant.........................
hahaha, teniska reprezentacija PiH, hahahahahahahahahaha Gornja Maoča open ATP Semizovac Gornja Maoča fjučers
a ha ha ha aha,,,, tenis i mi jupiter i mi... aha ha ha ah a
s.v.r-.s.-i.m. ti ma-.teri u ust.-a.
a gdje je mali Dzumhur sto on ne igra?
konačno............. počinje maoča open..............
Hajmo dobiti ovo ... samo hrabro, kao nasi Zmajevi.