Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA JE !!!!! IDIOT KOJI OSTAVLJA REPREZENTACIJU NA CJEDILU NIJE BOLJE NI ZASLUZIO !!!
Je li to onaj mali što je kao slagao da ima povredu, pa otišao u Brazil na turnir dok su se naši teniseri, pogotovo Džumhur, svim silama trudili da osvjetlaju obraz ove države? Džumhur bi odigrao meč od 4 sata, pa nakon sat vremena opet bi ponovo igrao. To je bilo prije 2-3 mjeseca ako se ne varam. Od tada ovaj lik gubi samo što na teren stane.
Zato je Mirza deklasirao onog kosookog hahaha :D
Mislite u prvom koli kvalifikacija novinara i govana
t"reći, odlučujući set, je pripao Brazilcu rezultatom 6:3, koji je prošao u drugi krug Wimbledona." HAHAHhah, pa ljudi, sta vam je? Wimbledon pocinje 24.6. Dajte vise, pocnite čitati sta pisete, na svakom *ebenom članku imate gresku. Bolje bi moja nana pisala.
ma kraljevi bgt tek kvalifikacije a kolika je ovo sramota nisu trebalo ovo objavit ;)
Kakvo prvo kolo!? Pa wimbledon pocinje 24. A ovo su tek kvalifikacije