Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalsot u Wimledonu ga čekaju i Čilić, Zverev i Federer. Tek će nakon njega biti jasan stvarni razlog za odlazak AGassija. Nema u Đokoviću potrebnog ŠAMPIONSKOG MATERIJALA !
Mora Nole da se jos fizicki digne. Kad fizicki nije 100%, onda jednostavno ne moze da uzima ni obican turnir, a kamoli Grand Slam. Da li cemu to poci za rukom pitanje je, pogotovo sto mu je vec 31-a godina.
Odusevljava se njegovim tenisom ali zbog problema s laktom je tesko s njim napredovao. A onda rece da su prekinuli saradnju zbog razlicitog shvatanja tenisa. U cemu je sada stvarni problem?
Nažalost u Wimledonu ga čekaju i Čilić, Zverev i Federer. Tek će nakon njega biti jasan stvarni razlog za odlazak AGassija. Nema u Đokoviću potrebnog ŠAMPIONSKOG MATERIJALA !
Svjesni ste obojica da je to uzaludan posao!! Covjek je svoje odsvirao i to je to!!
zato ti sviras aj suti glup si
Djokovicu je potreban razvod braka, to bi ga preporodilo
Oduševljava ga Noletov penis