Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedne prilike u Sloveniji je jedna doktorica glavna nekog odjela ne sjecam se kojeg rekla ovako da postoje tri kategorije vakcine za covid a to:1.kategorija vitamini i placebo, 2.kategorija koja ugrokuje raznorazna zdravstvena stanja nakon nekog vremena i 3 kategorija momentalna smrt. Momku zelim da pociva u miru. Moze biti prirodna smrt ali dosta je narodna ubijeno sa pseudoznanoscu. Video od doktorice odma obrisan.
Pa ko god umre vi debili tvrditi da ie zbog vakcine kao da se do vakcinisanja nije umiralo.
Ja sam mlad al otkad sam primio vakcinu, vise nisam isti. Svakih dva mjeseca imam neki zdravstveni problem. Od upale pluca (pneumonia) zbog koje sam bio u bolnici do nekakvih infekcija svega i svacega. Nikad ranije nisam imao te probleme. Vidim skoro da su doktori govorili o znacajnom smanjenju imunog sistema od pazi sad - IMUNIZACIJE vakcinama!
Pfizer
Napišite kako treba, nikad ne bi poželio rekla je mama
As a Philadelphia public high school athlete, Kyle Limper faced a COVID-19 vaccine mandate to play after-school sports during the 2021–2022 school year. https://pa.childrenshealthdefense.org/news/pa-news/philadelphia-hs-student-dies-of-leukemia-on-the-same-day-of-his-diagnosis/
Joj što ovaj Klix gura ovakve vijesti jer zna da pametnjakovići ulaze na članak da malo ispametuju o vakcinama.
Zali mladog zivota,a sve nemar ljekara sve...
Sebijine diplome i u Americi